Μπράουνσβαϊγκ
Μπράουνσβαϊγκ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ

Γκρόιτερ Φιρτ
-
06/11/2022 (14:30)

Μπράουνσβαϊγκ - Γκρόιτερ Φιρτ Προγνωστικά

Σπυρόπουλος
Εκτίμηση από Σπυρόπουλος
Πρώτο μέλημα για την Μπράουνσβαϊγκ να επεκτείνει το αήττητο σερί που «τρέχει». Η Γκρόιτερ Φιρτ ξεκίνησε με το «δεξί» υπό τις οδηγίες του νέου κόουτς, ο οποίος πρωτίστως θέλει να κερδίσει χρόνο μέχρι τη διακοπή ελέω Μουντιάλ. Για να το κάνει αυτό, θέλει αποτελέσματα. Δύσκολη η αποστολή στην Κάτω Σαξονία και ο βαθμός, καλός θα είναι. 1Χ & Under 4,5.
1X & Under 4,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπράουνσβαϊγκ

Γκρόιτερ Φιρτ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπράουνσβαϊγκ
  • Αήττητη (4-4-0) στα 8 τελευταία στην Τσβάιτε Λίγκα
  • 3 G/G στα 5 τελευταία στην Τσβάιτε Λίγκα
  • 2 νίκες στα 8 τελευταία εντός με τη Φιρτ

Ανάλυση

Η Μπράουνσβαϊγκ έχει αλλάξει επίπεδο. Μέχρι πρότινος έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς στις αναμετρήσεις της, ούσα το ίδιο καλή ή καλύτερη της αντιπάλου της. Πλέον αποφεύγει την ήττα και χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα στάνταρ απόδοσης. Αυτό συνέβη στο τελευταίο της χρονικά ματς στην έδρα της Σαντχάουζεν. Ύστερα από ένα 1ο ημίχρονο που δεν είχε την κατοχή της μπάλας, δεν απειλήθηκε, αλλά ούτε απείλησε, όλα συνέβησαν στο δεύτερο μέρος. Ο Ούτζα της έδωσε το προβάδισμα στο 51’, πριν έρθει η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων στο 65’. Εννέα λεπτά αργότερα (74’) μπήκε και πάλι σε θέση οδηγού με τον Ντονκόρ, όμως επέτρεψε ξανά στην αντίπαλό της να φέρει το ματς στα ίσια λίγο αργότερα (80’). Στο μεσοδιάστημα τα «λιοντάρια» δέχθηκαν μεγάλη πίεση και αρκετές φάσεις που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν μετατραπεί σε γκολ που θα τα οδηγούσαν στην ήττα. Είχαν την τύχη και την ικανότητα για να κρατήσουν το «Χ» και να παραμείνουν αήττητα για 8η αγωνιστική.  

Αγωνιστικά νέα

Ο Λούκ Ίχορστ (Ε) δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα εναπομείναντα ματς του 2022, καθώς υπέστη θλάση στην προπόνηση και τέθηκε νοκ-άουτ. Αμφίβολοι κρίνονται ενόψει Γκρόιτερ Φιρτ οι Ιμάνουελ Φεράι (ΜΕ) και Φάμπιο Κάουφμαν (Ε). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Νέιθαν ντε Μεντίνα (Α), Φίλιπ Στρομπφ (Α) και Μπράιαν Μπέχρεντ (Α). Εκτός και ο Μεχμέτ Ιμπραχίμι (Μ).
Γκρόιτερ Φιρτ
  • 1 ήττα στα 6 τελευταία
  • 4 G/G στα 5 τελευταία
  • Αήττητη (4-3-0) στα 7/10 εκτός με την Μπράουνσβαϊγκ

Ανάλυση

Ένα εντός έδρας «τρίποντο», μία σταθερή αμυντική λειτουργία και 40 τρεξίματα παραπάνω από την αντίπαλό της. Αυτά λίγο-πολύ συνθέτουν με πολύ απλά λόγια τη νίκη της Γκρόιτερ Φιρτ (1-0) απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, στο ντεμπούτο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην τεχνική της ηγεσία. Μόλις τέσσερις ημέρες στον πάγκο της, αρκετές όμως για να μπορέσει να εμπνεύσει ξανά τους ποδοσφαιριστές της. Ήταν εμφανής στο παιχνίδι της η επίδραση του νέου της προπονητή, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας. Έπαιξε με αποφασιστικότητα και έδειξε πόσο πολύ ήθελε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα με την οποία βρίσκονται στην ίδια μοίρα. Θα μπορούσε μετά το γκολ του Ζιμπ στο 30’ να «καθαρίσει» πρόωρα το ματς, κάτι που δεν έκανε, με αποτέλεσμα στο τέλος να αγχωθεί. Ο στόχος πάντως επετεύχθη και ήρθε η πρώτη επιτυχία ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν παράλληλα, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Αγωνιστικά νέα

Δύο «μέσα», δύο «έξω». Στη διάθεση του προπονητή τους οι Γιούλιαν Γκριν (Μ) και Τίμοθι Τίλμαν (Μ). Στον αντίποδα, Τζέρεμι Ντούτζιακ (ΜΕ) και Λούκα Ίτερ (Α) είναι άρρωστοι και τέθηκαν εκτός. Σταθερά απόντες οι Κερ (Ε) και Ρέμπιγκερ (Μ).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ