FC Κίμκι
FC Κίμκι

FC ΚΙΜΚΙ - ΑΧΜΑΤ ΓΚΡΟΖΝΙ

Αχμάτ Γκρόζνι
-
14/08/2022 (15:00)

FC Κίμκι - Αχμάτ Γκρόζνι Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Ακόμα και πριν την απόλυση του Γιουράν επρόκειτο για ένα πολύ περίεργο ματς, τώρα όμως η τελευταία εξέλιξη αλλάζει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ναι μεν η Κίμκι εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή, αλλά φέτος η Αχμάτ έχει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία, όχι όμως για πολλά-πολλά.

FC Κίμκι

Αχμάτ Γκρόζνι

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

FC Κίμκι
  • Αήττητη για 7 σερί εντός
  • Μία ήττα στα 5 τελευταία (3-1-1)
  • 4 διαδοχικά 2-3 G εντός έδρας

Ανάλυση

Απέτυχε να εντυπωσιάσει ως τυπικά γηπεδούχος –αφού το ματς διεξήχθη στην έδρα της- κόντρα στην Τορπέντο, ωστόσο είχε ουσία στην επίθεση κι αυτό τη βοήθησε να επικρατήσει με 3-1. Μεσοβδόμαδα πάντως αναίτια κι αιφνιδιαστικά η διοίκηση αποδέσμευσε τον αξιόλογο κόουτς Γιουράν, με τις φήμες να αναφέρουν πως επιχείρησε να χειραγωγήσει το ματς με τη Ροστόφ την προηγούμενη αγωνιστική, κάτι που ο ίδιος διέψευσε. Ο Νικολάι Πισάρεφ είναι ο αντικαταστάτης του, βοηθός στην εθνική Ρωσίας και δεν έχει προπονήσει ποτέ ομάδα της Πρέμιερ. Όσον αφορά το ματς με την Τορπέντο ξεκίνησε πολύ δυναμικά και θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα από το 15’. Η συνέχεια πάντως δεν ήταν ανάλογη αφού γρήγορα (25’), δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι. Έτσι η Τορπέντο πήρε ψυχολογία και λίγο έλειψε να βρει την ανατροπή τόσο πριν την ανάπαυλα, όσο και στο δεύτερο μέρος. Έτσι η Κίμκι έμεινε ζωντανή κι εκμεταλλευόμενη τις φάσεις που της παρουσιάστηκαν, τελείωσε το ματς με δύο μαζεμένα γκολ (68’, 72’).

Αγωνιστικά νέα

Ντεμπούτο σήμερα για τον Πιράσεφ, ο οποίος βρίσκεται μόλις τέσσερις μέρες στον πάγκο της ομάδας και δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα σε διάταξη και πρόσωπα. Τραυματίες συνεχίζουν οι μέσοι Μαγκομέντοφ, Γκλάβσιτς, ενώ στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο στόπερ Τίκχι, που έχασε το προηγούμενο λόγω τραυματισμού.
Αχμάτ Γκρόζνι
  • Μία ήττα στα 8 τελευταία της Πρέμιερ (4-3-1)
  • Στο Under 2,5 τα 6/7 τελευταία εκτός
  • Μία νίκη στα 8 τελευταία εκτός (1-3-4)

Ανάλυση

Δεν εκμεταλλεύτηκε έτσι όπως θα έπρεπε το αριθμητικό πλεονέκτημα εντός με την πρωταθλήτρια Ζενίτ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τη… χαλάει το 0-0 και ο βαθμός. Έπαιξε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος και περιόρισε σημαντικά τους φιλοξενούμενους, έως ότου στο 41’ αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδειξε τόσο επιθετική και μάλιστα δέχτηκε σημαντικές φάσεις. Ωστόσο στο τελευταίο 20λεπτο εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Ζενίτ κι έφτασε σε καλές στιγμές ώστε να «κλέψει» το ματς, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί εύστοχη. «Το πλάνο μας, δούλεψε. Δεν είναι τυχαίο που χτυπήσαμε τη Ζενίτ στον πειθαρχικό έλεγχο με δύο κίτρινες και μια κόκκινη. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αρκετά νευρικοί, προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα», ανέφερε ο βοηθός Ναϊγκάτσεφ, που κάλυπτε τον τιμωρημένο Ταλαλάεφ.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει στον πάγκο ο κόουτς Ταλαλάεφ, ο οποίος εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Ο έμπειρος κόουτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για να φτιάξει την ιδανική αποστολή, αφού εκτός συνεχίζει μονάχα ο αριστερός μπακ-χαφ Καρίν, που παραμένει τραυματίας.