Βέλγιο
Φιλικά Εθνικών Ομάδων
Κωδικός Κουπονιού: 853
Βέλγιο

ΒΕΛΓΙΟ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Κροατία
1 - 0
Τέλος Αγώνα
referee
Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
field
King Baudouin Stadium (50.093)
weather
Καιρός: Ζέστη
distance
1.403 χλμ. (απόσταση)

Βέλγιο - Κροατία Προγνωστικά

Φιλικό ανάμεσα σε ομάδες που φιλοδοξούν να διακριθούν στο Euro και μην ξεχνάμε πως τερμάτισαν σε 3η (Βέλγιο) και 2η (Κροατία) θέση στο προηγούμενο Μουντιάλ. Θα αποφύγουμε το σημείο, επιλέγοντας το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες και... κάτι παραπάνω.
Over 2,5 & G/G
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
2 Goal/Goal 3
4 Over 1.5 4
2 Over 2.5 3
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Βέλγιο
?
Ι
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Τα 9/11 τελευταία είχαν G/G
  • Αήττητο στα 8 πιο πρόσφατα (6-2-0)
  • Επίδοση 2-2-3 με αντίπαλο την Κροατία

Ανάλυση

Υστέρησε την περασμένη Πέμπτη, δικαίως η Ελλάδα απέσπασε 1-1. Απειλήθηκε στο ξεκίνημα, έχασε τετ α τετ ο Λουκάκου, τελικά πήρε προβάδισμα με τον Τοργκάν Αζάρ (20'), έχασε ευκαιρία για το 2-0, όμως η συνέχεια ανήκε στους Έλληνες που απώλεσαν δύο καλές ευκαιρίες πριν ο Τζαβέλλας διαμορφώσει το τελικό σκορ, στο 66'. Πρόβα τζενεράλε η αποψινή για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενόψει Euro, όπου βρίσκεται στον 2ο όμιλο, με αντιπάλους Ρωσία (12/6), Δανία (17/6) και Φινλανδία (21/6). Δίνεται ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αποθεραπεύτηκε ο Εντέν Αζάρ (ΜΕ.), αλλά δε θα ξεκινήσει, υπολογίζεται μόνο για αλλαγή. Ο Ντε Μπρούινε (έκανε εγχείρηση) θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα στην ομάδα και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος στο δεύτερο ματς του ομίλου. Ανέτοιμος ακόμα ο χαφ Βίτσελ, γυρίζουν ο κίπερ Κουρτουά και οι αμυντικοί Βερτόνχεν, Βερμέλεν. Η ενδεκάδα θα είναι πιο ανταγωνιστική από αυτή που παρατάχθηκε κόντρα στην Ελλάδα.
Κροατία
?
Ι
Ν
Ν
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • Τα 12/15 τελευταία εμφάνισαν G/G
  • Μόλις μία νίκη στα 8 πιο πρόσφατα εκτός (1-3-4)
  • Στα 7 εξ αυτών σκόραραν και οι 2 ομάδες

Ανάλυση

Πλήρωσε την αστοχία της στο φιλικό με την Αρμενία, παραχωρώντας 1-1. Προηγήθηκε με τον Πέρισιτς (24') έπειτα από «στημένη» φάση, έκτοτε έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, για να ισοφαριστεί στο 72' έπειτα από μακρινό σουτ, σε μία από τις λίγες φορές που απειλήθηκε η εστία της. Τέρμα τα... ψέματα, τελευταίο τεστ πριν από το ξεκίνημα του Euro. Βρίσκεται στον 4ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις: Αγγλία (13/6), Τσεχία (18/6) και Σκωτία (22/6). Έχει βλέψεις, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια κόσμου, πριν από 3 χρόνια, στα γήπεδα της Ρωσίας. «Ευχόμαστε να επαναλάβουμε αυτή την επίδοση στο Euro», δήλωσε ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς. Ανέτοιμος ο αμυντικός Λόβρεν, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην U21 οι αμυντικοί Γκβάρντιολ, Μπράνταριτς και ο μέσος Ιβάνουσετς. Αμφίβολος ο επιθετικός Μπρεκάλο που αποκόμισε χτύπημα στο προηγούμενο.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ