Λίντσερ
Λίντσερ

ΛΙΝΤΣΕΡ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σάλτσμπουργκ
16/05/2021 (18:00)

Λίντσερ - Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά

Η Σάλτσμπουργκ άνοιξε τις… σαμπάνιες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο τεχνικός της προανήγγειλε πως θα ανοίξει ακόμα περισσότερο το ροτέισον. Η Λίντσερ παραμένει στην… τσίτα, έχει ισχυρό κίνητρο και ίσως ήρθε η ώρα για να πάρει την πρώτη νίκη φέτος κόντρα στην πρωταθλήτρια. Με ρίσκο στον άσο, σηκώνει και κάλυψη η απόδοσή του.
Τελικό Αποτέλεσμα - Λίντσερ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίντσερ

Σάλτσμπουργκ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Λίντσερ
  • Κέρδισε μετά από σερί 0-3-2
  • 6/8 σύνολα 2-3 γκολ στα τελευταία εντός
  • Δεν σκόραρε στα 3/4 φετινά με Σάλτσμπουργκ

Ανάλυση

Πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό, διέλυσε τη Βόλφσμπεργκερ εκτός έδρας με 4-0 και μπήκε γερά στο κόλπο για τη 2η θέση. Τυχερή που στις δύο πρώτες ευκαιρίες της πέτυχε ισάριθμα γκολ (18’, 26’), στη συνέχεια κυριάρχησε και είχε δοκάρι και καλές φάσεις πριν σημειώσει ακόμα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (61’ πέν., 90+2’). Εντυπωσιασμένος έμεινε από την ομάδα του ο κόουτς Ταλχάμερ, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας και απόψε επιστρέφει στον πάγκο. Μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τη Ραπίντ, την τελευταία αγωνιστική την αντιμετωπίζει στη Βιέννη και θέλει η μεταξύ τους διαφορά να είναι διαχειρίσιμη. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Τράουνερ (Α, 27/4), σταθερά εκτός οι Βίζινγκερ (26/2),  Καραμοκό (Ε, 2/1), Γκρούμπερ (Ε, 17/5), Ραγκούζ (Ε, 6/2).
Σάλτσμπουργκ
  • 5/7σύνολα 2-3 γκολ στα τελευταία ματς
  • 3 σερί Under 2,5 μετά από 16 Over 2,5
  • 4/4 νίκες φέτος με Λίντσερ

Ανάλυση

«Σφράγισε» με πανηγυρικό τρόπο τον τίλο, επικράτησε στο… ρελαντί 2-0 της Ραπίντ αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πως δεν είχε αντίπαλο φέτος εντός συνόρων. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Πάτσον Ντάκα, σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο (33’, 56’) φτάνοντας τα 26 τέρματα σε 20 εμφανίσεις, ο Γιουνούζοβιτς είχε δοκάρι ενδιάμεσα με μακρινό σουτ και αρκετές προσπάθειές της σταμάτησαν πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ακολούθησε τρελό γλέντι για το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ, συμμετείχε ενεργά στα πανηγύρια ο κόουτς Μαρς, που ως γνωστόν έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λειψία για τη νέα σεζόν. Στόχος η νίκη στα δύο τελευταία ματς (στο φινάλε υποδέχεται την Τιρόλ), ωστόσο θα χρησιμοποιηθούν παίχτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής. Έχει τελειώσει η σεζόν για τον Βάλτσι (Α, 17/1), στο επόμενο θα είναι διαθέσιμοι οι Καμαρά (Μ, 14/0), Κοϊτά (Ε, 16/14) που τιμωρήθηκαν λόγω ντόπινγκ.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ