Φιν Χαρπς
Φιν Χαρπς

ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Σεντ Πάτρικς
23/04/2021 (19:45)

Φιν Χαρπς - Σεντ Πάτρικς Προγνωστικά

Η Σεντ Πάτρικς είναι το φαβορί, όμως η Χαρπς έχει ξεκινήσει καλά κι είναι δυνατή στην έδρα της. Το ματς δείχνει κλειστό, η Χαρπς μετρά δύο ματς χωρίς γκολ όμως, ενώ είχε σκοράρει και στα 4 προηγούμενα. Και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν δίχτυα, το γκολ/γκολ στο 2.23 έχει αξία.
G/G
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φιν Χαρπς

Σεντ Πάτρικς

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Φιν Χαρπς
  • 2 νίκες στα 7 εντός με Σεντ Πάτρικς
  • Στα 2-3 γκολ τα 3 στα 5 τελευταία 
  • G/G τα 3 στα 5 τελευταία 

Ανάλυση

Έφερε 0-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Λόνγκφορντ μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς να σκοράρει, βρίσκεται όμως στο -3 από την κορυφή, μετρώντας μόλις μία ήττα στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Ο Χόργκαν έκανε μόλις δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα κι είδε την ομάδα του να κυριαρχεί σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 26' με την κεφαλιά του Μπόιντ, τρία λεπτά αργότερα ο Μπόιντ νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Κέλι, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο Κέλι νίκησε και στο δεύτερο μέρος τον Μπόιντ, η Χαρπς πίεσε μέχρι το τέλος χωρίς να βρει δίχτυα. Tραυματίες οι ΜακΈλενι (Α, 6/0) και Κόνολι (Μ, 1/0). Αμφίβολοι οι Μπάρι (Μ, 1/0), Τίμλιν (Μ, 0/0) και Μπόιλ (Α, 6/0).
Σεντ Πάτρικς
  • 4 νίκες στα 7 εκτός με Φιν Χαρπς
  • Στα 2-3 γκολ τα 5 στα 7 τελευταία (φιλικά & επίσημα)
  • Αήττητα στα 7 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

Ανάλυση

Νίκησε με 1-0 τη Γουότερφορντ και συνεχίζει να ισοβαθμεί στην κορυφή με τις Σάμροκ Ρόβερς και Σλίγκο Ρόβερς. Ο Ο' Ντόνελ έκανε 6 αλλαγές στην ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο 1-1 με την Νταντάλκ κι είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον 18χρονο Μπερνς. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκρίφιν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, ενώ στο 40' ο γκολκίπερ της Γουότερφορντ, Μάρτιν, απέκρουσε την κεφαλιά του Κούγκχλαν. Λίγες φάσεις στο β' μέρος, με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε η Σεντ Πάτρικς, όμως οι Μπένσον, Φόρεστερ και ΜακΚόρμακ δεν βρήκαν στόχο, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Τραυματίες οι Κέλι (Α, 0/0) και ΜακΛίλαντ (Μ, 5/0).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ