Εσθονία
Εσθονία

ΕΣΘΟΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

Τσεχία
24/03/2021 (21:45)
referee
Τάσος Παπαπέτρου (Ελλάδα)
field
Arena Lublin (15.500), Λούμπλιν-Πολωνία
weather
Καιρός: Παγετός
distance
Ουδέτερο γήπεδο, σε απόσταση 921 χλμ. από την έδρα της Εσθονίας και 588 χλμ. από αυτή της Τσεχίας. (απόσταση)

Εσθονία - Τσεχία Προγνωστικά

Η Τσεχία έχει ευνοϊκή πρεμιέρα κι αν εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της θα μπει με το... δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η διαφορά δυναμικότητας με τους Εσθονούς είναι τεράστια κι αν κάνει τα βασικά θα νικήσει με σχετική ευκολία. Οι αποδόσεις του διπλού είναι πολύ χαμηλές και δεν έχουν αξία για ποντάρισμα.
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Εσθονία
Ι
Η
Η
Ι
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • 0-4-13 στα 17 τελευταία (επίσημα-φιλικά)
  • Τέσσερα Over 2,5 στα 7 πιο πρόσφατα (γενικά)
  • 0-4-9 στα 13 τελευταία εντός (επίσημα-φιλικά)

Ανάλυση

Η Εσθονία ήταν απογοητευτική στο Nations League, τερμάτισε τελευταία στο γκρουπ χωρίς να κάνει νίκη (0-3-3) με αντιπάλους τις Αρμενία, Βόρεια Μακεδονία και Γεωργία και του χρόνου θα παίξει πλέι άουτ με την Κύπρο για να διατηρηθεί στο Γ' γκρουπ. Αν δεν τα καταφέρει θα πέσει στο τελευταίο (Δ'). Εξαιτίας της κάκιστης πορείας, η Ομοσπονδία απομάκρυνε τον Ομοσπονδιακό Βολάιντ και στη θέση του ήρθε ο Τόμας Χάμπερλι. Ο Ελβετός περίμενε να κάνει σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του, αλλά ένα θετικό δείγμα κορωνοϊού στην αποστολή της Εσθονίας το βράδυ της Δευτέρας έφερε τα πάνω κάτω, τόσο στις κλήσεις, όσο και στο τεχνικό τιμ. Για τα προσεχή παιχνίδια και μέχρι να βγει από την καραντίνα ο Χαμπέρλι, προσωρινός προπονητής θα είναι ο Μάρτιν Ρέιμ, αλλά τις αποφάσεις θα της λαμβάνει ο Ελβετός. Όσον αφορά στις κλήσεις μετά το κρούσμα, κλήθηκαν 10 νέοι παίκτες και άλλαξε σχεδόν όλη η αποστολή. Στα σημαντικά, εκτός έμειναν οι έμπειροι Ταμ (Α, 38/3), Μπαράνοφ (Α, 43/0), Κάιτ (Μ, 31/5) και Ζενγιόφ (Ε, 87/13).
Τσεχία
Ν
Ν
Η
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 6-0-4 στα 10 τελευταία (γενικά)
  • Τέσσερα διαδοχικά N/G & Under 2,5
  • 3 σερί νίκες με Εσθονία (εντός-εκτός)

Ανάλυση

Η πορεία της Τσεχίας στο Nations League ήταν επιτυχημένη και με 4 νίκες σε 6 ματς με Σλοβακία, Σκωτία και Ισραήλ, τερμάτισε στην 1η θέση κι ανέβηκε στο Α' γκρουπ. Το καλοκαίρι θα παίξει και στο Euro που αναβλήθηκε πέρυσι και θα προσπαθήσει να περάσει στα νοκ άουτ με αντιπάλους Αγγλία, Κροατία και Σκωτία. Οι δύο πρώτες είναι τα φαβορί του ομίλου, αλλά θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά. Σήμερα ξεκινάει μια άλλη διοργάνωση και σαφώς θέλει να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Με Βέλγιο, Ουαλία, Εσθονία και Λευκορωσία έχει πολλές ελπίδες κι αναμένεται να παλέψει με την παρέα του Μπέιλ για τη 2η θέση. Όσον αφορά στην αποστολή, βρίσκονται μέσα τα «βαριά» χαρτιά, αλλά οι «Γερμανοί», Νταριντά (Μ, 68/8), Παβλένκα (Τ, 13 συμμ.), Καντεράμπεκ (Α, 45/3) και Σικ (Ε, 22/9) θα είναι διαθέσιμοι μόνο για το σημερινό ματς, για να μπορέσουν να παίξουν στα παιχνίδια των συλλόγων τους, λόγω της καραντίνας. Κλήθηκαν, αλλά τέθηκαν εκτός λόγω τραυματισμών οι Κραλ (Μ, 16/2), Κόλαρ (Τ, 1 συμμ.) και Κάλας (Α, 22/2).