Μπάνικ Οστράβα
Α Τσεχίας
Κωδικός Κουπονιού: 290
Μπάνικ Οστράβα

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Πρίμπραμ
13/03/2021 (17:00)
field
Městský Stadion (15.123)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
404 χλμ. (απόσταση)

Μπάνικ Οστράβα - Πρίμπραμ Προγνωστικά

Αμφότερες προέρχονται από ήττες στην πρωτεύουσα και σήμερα θα ψάξουν την αντίδραση. Ποιοτικά η Μπάνικ Οστράβα είναι σαφώς ανώτερη και αν δεν καταφέρει να κερδίσει την ουραγό της βαθμολογίας θα είναι άξια της μοίρας της. Ο άσος είναι χαμηλά, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με γκολ για να ανέβει η απόδοση.
1 & Οver 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάνικ Οστράβα

13 Goal/Goal 0
25 Over 1.5 1
13 Over 2.5 0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπάνικ Οστράβα
Η
Ι
Ν
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • 1-1-4 στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα
  • Τέσσερα σερί G/G (πρωτάθλημα)
  • 3-2-1 στα τελευταία έξι εντός με Πρίμπραμ

Ανάλυση

H Μπάνικ Οστράβα έπαιξε στην έδρα της Σλάβια Πράγας και γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 2-1. Με την 4η αποτυχία στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έμεινε αρκετά πίσω στην κούρσα για την Ευρώπη. Εξαρχής ήξερε ότι θα είχε δύσκολο έργο, ωστόσο όλα τα σχέδια άλλαξαν με την αποβολή του Φίλο μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από αυτό, η κατάσταση έγινε ακόμα πιο περίπλοκη και σχεδόν άμεσα έμεινε πίσω στο σκορ. Λίγο πριν το ημίχρονο δέχθηκε και το δεύτερο με πέναλτι και παρότι κατάφερε κόντρα στη ροή να μειώσει στο 53' με αυτογκόλ, δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Σήμερα υποδέχεται την αδύναμη Πρίμπραμ και έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και ο νέος προπονητής να πανηγυρίσει την πρώτη του επιτυχία στον σύλλογο. Τιμωρημένος είναι ο Φίλο (Α, 22/0). Νοκ άουτ είναι οι Κουζμάνοβιτς (Ε, 17/1) και Μπουντίνσκι (Τ.) και αμφίβολος ο Φλέισμαν (Α, 14/0).
Πρίμπραμ
Η
Η
Η
Ι
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • 0-3-8 στα 11 τελευταία στην κατηγορία
  • Πέντε Over 2,5 στα οκτώ πιο πρόσφατα
  • 24/10/15 τελευταία νίκη στην έδρα της Μπάνικ

Ανάλυση

Ο κατήφορος της Πρίμπραμ συνεχίστηκε και μετά τη νέα ήττα με 4-0 στην έδρα της Σπάρτα Πράγας, παρέμεινε στον βυθό της βαθμολογίας. Με το νέο κακό αποτέλεσμα, αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 12/12 και για να καταφέρει να σώσει την κατηγορία, θα πρέπει να κάνει επικό ντεμαράζ. Όσον αφορά στο ματς, ήθελε να... χτυπήσει στην αποχή της αντιπάλου λόγω των κρουσμάτων, αλλά αυτό έμεινε μόνο στα σχέδια. Στο 33' έμεινε πίσω στο σκορ και δέκα λεπτά μετά δέχθηκε και το δεύτερο και ουσιαστικά σφράγισε την ήττα. Στην επανάληψη, προσπάθησε να μειώσει μπας και καταφέρει κάτι, ωστόσο έφαγε άλλα δύο και τελείωσε η ιστορία. Τώρα έχει άλλη μία δύσκολη έξοδο, στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα και θα πρέπει να βρει βαθμούς, διότι τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Τραυματίες είναι οι Κορτέζ (Ε, 2/0), Λάνκα (Ε, 7/0) και Βίλοτιτς (Α, 9/0).
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ