Μαυροβούνιο
Μαυροβούνιο

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος
17/11/2020 (21:45)
referee
Έιταν Σμούλεβιτζ (Ισραήλ)
field
Podgorica City Stadium (11.080)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
1455 χλμ. (απόσταση)

Μαυροβούνιο - Κύπρος Προγνωστικά

Με νίκη «κλειδώνει» την πρωτιά του ομίλου το Μαυροβούνιο. Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η Κύπρος, που θα παραταχθεί χωρίς «καθαρό» κυνηγό. Και αυτή χρειάζεται τη νίκη και συνδυασμό αποτελέσματος για να γλυτώσει τη διαβάθμιση. Όσο ο «άσος» κυμαίνεται κοντά στο 1.60 δεν μας ικανοποιεί.
2 Goal/Goal 2
4 Over 1.5 5
2 Over 2.5 5
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μαυροβούνιο
Ι
Ι
Η
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 1-3-0 ο απολογισμός με αντίπαλο την Κύπρο
  • 2/2 εντός, εμφανίστηκε το σημείο 2-3 γκολ
  • 7/8 Under 2.5 στα τελευταία ματς, φιλικά κι επίσημα

Ανάλυση

Εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Κύπρου που κέρδισε το Λουξεμβούργο, αφού με τη δική του ισοπαλία που απέσπασε στο Αζερμπαϊτζάν (0-0) ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου και πλέον χρειάζεται τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με το Λουξεμβούργο για να παραμείνει εκεί. Λέμε απέσπασε, διότι από τα τελικά στάδια του α' ημιχρόνου, αν και καλύτερο και πιο επιθετικό από τον αντίπαλο, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες. Ο λόγος είναι η αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο επιθετικός Ιβάνοβιτς (4/3), παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η αποβολή τον καθιστά εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση, όπως εκτός είναι και ο τραυματίας μέσος Νίκολα Βούκσεβιτς (44/1). Δεν υπολογίζονται επίσης και οι δύο παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, χωρίς όμως να δίνονται στη δημοσιότητα το ονόματά τους. Εξέτισαν και επιστρέφουν στη διάθεση του Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς οι αμυντικοί Ρασπόποβιτς (7/0), Σίμιτς (45/1), όχι όμως και ο μέσος Μάρκο Γιάνκοβιτς (23/1) που παραμένει στο ποιονολόγιο.
Κύπρος
Ν
Η
Ι
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 2/2 N/G & Under 2.5 εκτός στον θεσμό
  • 2-2-12 στα τελευταία 14 εκτός έδρας ανεξαρτήτου θεσμού
  • 5/7 τελευταία ματς, εμφανίστηκε το σημείο 2-3 γκολ

Ανάλυση

Πρώτη νίκη για την Κύπρο και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στο Λουξεμβούργο. Αν και βρέθηκε από το 5' πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Κούσουλου (24/4), με πρωταγωνιστή τον μεσοεπιθετικό Κάστανο (30/3) γύρισε το σκορ. Στο 34' από τα έντεκα βήματα (σ.σ. παίζοντας και με παίκτη περισσότερο) και στο 70' από ασίστ του επιθετικού Μ. Ηλία (3/1) έγινε... ήρωας για την Κύπρο. Πρώτη νίκη του Γιόχαν Βάλεμ στον πάγκο. Ο Βέλγος τεχνικός που ξέσπασε με το τέλος του αγώνα, καθώς δέχθηκε και... δέχεται, σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αναδιαρθρώσει το ρόστερ, προωθώντας αρκετούς νεαρούς. «Μας περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα», είπε στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το ματς της Τρίτης. Για να αποφύγει την τελευταία θέση χρειάζεται νίκη και να μην κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν. Οι επιθετικοί Μ. Ηλία και Αντωνίου (8/0), δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας. Δεν ακολούθησαν την αποστολή ο εξτρέμ Χριστοφή (53/8) και ο επιθετικός Σωτηρίου(44/10) λόγω τραυματισμών.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ