Ρουμανία
Ρουμανία

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Λευκορωσία
11/11/2020 (19:00)
referee
Καμπάκοβ (Βουλγαρία)
field
Stadionul Ilie Oană (15.500)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
1.429 χλμ. (απόσταση)

Ρουμανία - Λευκορωσία Προγνωστικά

Η παράδοση δείχνει Ρουμανία, όμως στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε για να πάμε με τη νίκη της. Αντίθετα τα γκολ έχουν πιο ενδιαφέρον σ' αυτό το ματς ποντάροντας στο ασιατικό Over 2,25, με δεδομένο ότι τα μεταξύ τους ματς ανοίγουν σε σκορ.
Over 2,25 (A.H.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμανία

Λευκορωσία

1 Goal/Goal 1
2 Over 1.5 1
0 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ρουμανία
Η
Η
Η
Ν
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • 1 νίκη στα τελευταία 7 ματς
  • 1-1-3 σε 5 ματς με Ραντόι
  • «3 στα 4» G/G & Over 3,5 vs Λευκορωσία

Ανάλυση

Πολύ βαρύ το κλίμα στην ομάδα μετά τις τρεις σερί ήττες στα προκριματικά του Euro κόντρα στην Ισλανδία (2-1 εκτός), αλλά και τις δύο ήττες στο UNL από τις Νορβηγία (4-0 εκτός) και Αυστρία (1-0). Γράφεται πως ο κόουτς, Ραντόι έχει «σκοτωθεί» με παίκτες και γι' αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Μάλιστα, τα επόμενα δύο ματς με Νορβηγία και Βόρεια Ιρλανδία στο UNL είναι καθοριστικά για το μέλλον του και πολλά θα κριθούν τα αποτελέσματα τους. Βέβαια, γράφεται πως τα 'χει βρει με την Κραϊόβα, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν απολυθεί, καθώς αν παραιτηθεί, θα πρέπει να αποζημιώσει την Ομοσπονδία. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο Κίρικες (Α, 59/0, Σασουόλο), αλλά και οι Μπάνκου (Α, 17/0), Μπάλσα (Α, 8/0), Μπούρτσα (Α, 4/0), Γκριγκόρε (Α, 38/1), Χάνκα (Α, 5/0). Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Στάντσιου (Μ, 42/10), Ντεάκ. (Μ, 26/4), Μιτρίτσα (Μ, 14/2), Χάτζι (Μ, 14/0), Τσικαλντάου (Μ, 10/0), Κρέτσου (Μ, 4/0), Κεσερού (Ε, 40/13), Ιάνκου (Ε, 4/0) και Κομάν (Ε, 4/0).
Λευκορωσία
Ν
Ι
Η
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 0-2-2 vs Ρουμανία
  • 5-2-6 με Μάρκχελ στον πάγκο της
  • 41-34-34 σε 108 φιλικά

Ανάλυση

Έχει ξεκινήσει καλά στο UNL και διεκδικεί την άνοδο στη β' κατηγορία, καθώς έπειτα από 4 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' κατηγορίας, στο +2 από τις Λιθουανία και Αλβανία. Μετά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Euro με το 1-0 από τη Γεωργία, απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Βίλνιους από τους Λιθουανούς, ενώ επικράτησε στο Μινσκ με 2-0 του Καζακστάν με γκολ των Γιαμπλόνσκι στο 36' και Γιούζεπτσουκ στο 90+3' με αποτέλεσμα να είναι στην κορυφή. Στα αγωνιστικά, ενόψει του αποψινού φιλικού ξεχωρίζει η απουσία του αρχηγού Μαρτινόβιτς (Α, 75/2) της Κράσνονταρ, ενώ δεν περνούν επίσης απαρατήρητες οι απουσίες των Νικχάιτσικ (Μ, 37/3) της ΜΠΑΤΕ, Κίσλιακ (Μ, 71/9) της Ντιναμό Μπρεστ. Επίσης κλήθηκαν στην αποστολή, αλλά αποκλείστηκαν οι Τσικχάν (Τ.), οι αμυντικοί Καρπόβιτς (2/0), Λιαχτσίλιν (1/0), Χαντάρκεβιτς (0 συμμ.), οι μέσοι Αλιάχνοβιτς (15/1), Αντιλέβσκι (0 συμμ.), Γκρετσίκο (0 συμμ.) και οι επιθετικοί Σεβτσένκο (2/0) και Μακάς (1/0).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ