Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν
Α Παραγουάης
Κωδικός Κουπονιού: 1233
Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Γκουαρανί Ασουνσιόν
01/11/2020 (23:15)
field
Jardines del Kelito (3.000)
weather
Καιρός: Ζέστη
distance
Ίδια πόλη (απόσταση)

Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν - Γκουαρανί Ασουνσιόν Προγνωστικά

Με νέο τεχνικό η Ρίβερ Πλέιτ, ψάχνοντας να βρει λύσεις μετά τις δύο πρώτες ήττες. Μέτριες εμφανίσεις έχει κάνει η Γκουαρανί, υπό πίεση βρίσκεται ο προπονητής της, καίγεται για τη νίκη. Το διπλό έχει προβάδισμα.
Τελικό Αποτέλεσμα - Γκουαρανί Ασουν.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν

Κατάταξη: 11η

Γκουαρανί Ασουνσιόν

Κατάταξη: 5η

17 Goal/Goal 10
26 Over 1.5 14
15 Over 2.5 9
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν
Κατάταξη: 11η
Η
Η
Ι
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • Αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία (0-1-3)
  • Μετράει 4/6 Over 2,5

Ανάλυση

Πραγματοποίησε κακό ξεκίνημα στο Κλαουσούτα, μετά από δύο αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες, φέρνοντας εξελίξεις στο εσωτερικό της. Ο τεχνικός Σέλσο Αγιάλα αποτελεί παρελθόν, τη θέση του ανέλαβε ο άπειρος Ισπανός, Κάρλος Αΐτορ Γκαρσία, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του έμπειρου κόουτς, Φερνάντο Χουμπέρο. Θα είναι η πρώτη του εμπειρία ως πρώτος προπονητής στην Παραγουάη. Στα αγωνιστικά, έχασε από τη Λουκένιο με 2-0 εκτός έδρας. Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας το μηδέν. «Ξεφούσκωσε» στην επανάληψη, έβαλε μόνη της το πρώτο τέρμα, ενώ στο 92' δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, μετά από χτύπημα πέναλτι. Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας παίκτης της, αλλά δεν έγινε γνωστό το όνομά του.
Γκουαρανί Ασουνσιόν
Κατάταξη: 5η
Ι
Ν
Η
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μία νίκη στα 5 τελευταία (1-3-1)
  • Πέντε συνεχόμενα Under 2,5

Ανάλυση

Στάθηκε τυχερή στο ντέρμπι με τη Σέρο Πορτένιο, έμεινε ευχαριστημένη με το 1-1 εντός έδρας, παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές στο Κλαουσούρα. Δεν υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο, ένιωσε έντονη πίεση, δέχτηκε γκολ στο 24'. Στην επανάληψη, κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση, έφτασε στην ισοφάριση στο 65', μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες. Προς το φινάλε γλίτωσε τα χειρότερα, κινδύνευσε να υποστεί την ήττα, είχε την τύχη με το μέρος της. Αισθάνεται πιεσμένος ο τεχνικός Γκουστάβο Κόστας, σε πιθανή απώλεια βαθμών, ίσως αποχαιρετήσει την ομάδα.