Γκουαρανί Ασουνσιόν
Γκουαρανί Ασουνσιόν

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΤΙΓΚΡΕ

Τίγκρε
18/09/2020 (05:00)

Γκουαρανί Ασουνσιόν - Τίγκρε Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Το ότι η Τίγκρε δίνει το πρώτο της παιχνίδι μετά την καραντίνα, έφερε τον άσο σε χαμηλά επίπεδα. Θα προσθέσουμε και το ότι αποτελεί ομάδα Β' κατηγορίας και υστερεί σίγουρα σε σχέση με την ποιοτική Γκουαρανί. Ο άσος είναι το φαβορί, τον επιλέγουμε με χάντικαπ -1, στο 2,25, αναμένοντας τους Παραγουανούς να επικρατήσουν με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά.

Γκουαρανί Ασουνσιόν

Τίγκρε

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Γκουαρανί Ασουνσιόν
  • 5-1-0 στα 6 τελευταία εντός του Λιμπερταδόρες
  • 2-1-7 κόντρα σε Αργεντινούς εντός για το Λιμπερταδόρες
  • Χωρίς να δεχτεί γκολ οι τελευταίες 4/5 εντός νίκες (Λιμπ.)

Ανάλυση

Χρειάστηκε να περάσει και τους τρεις προκριματικούς γύρους (Σαν Χοσέ, Κορίνθιανς, Παλεστίνο) για να βρεθεί στους χρυσούς ομίλους. Με το δεξί και εκεί, επικρατώντας εντός της Μπολίβαρ, στη συνέχεια ηττήθηκε από το φαβορί του ομίλου Παλμέιρας. Εννοείται πως μια νίκη κόντρα στην Τίγκρε, θα της δώσει προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης. Στο πρωτάθλημα έδειξε μεγάλη αστάθεια μετά την καραντίνα και έτσι έμεινε εκτός διεκδίκησης του Απερτούρα Παραγουάης. Στο τελευταίο πάντως πήρε σημαντική νίκη με 2-1 στην έδρα της Σολ. «Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε και να πιστέψουμε πως θα είναι εύκολο επειδή η Τίγκρε παίζει το πρώτο της ματς μετά από καιρό. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και σοβαρότητα για να φτάσουμε στη νίκη» είπε ο κόουτς Κόστας. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον σπουδαίο φορ Μπομπαντίγια που είναι τραυματίας, πιθανότατα θα αγωνιστεί στο επόμενο κόντρα στην Παλμέιρας. Εισήλθε όμως στην αποστολή ο νεοφερμένος φορ Σεσίλιο Ντομίνγκες που ανακοινώθηκε πρόσφατα για Κλαουσούρα και Λιμπερταδόρες.
Τίγκρε
  • 3 σερί ήττες στο Λιμπερταδόρες
  • 4 διαδοχικά 2-3 G (Λιμπερταδόρες)
  • Με 2-0 σκορ και οι 4 εκτός έδρας ήττες (Λιμπερταδόρες)

Ανάλυση

Κατακτώντας πέρυσι το Copa de la superliga (διοργάνωση που διεξάγεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος Αργεντινής) κέρδισε και το εισιτήριο για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες, πραγματοποιώντας τη δεύτερη συμμετοχή της στην εν λόγω διοργάνωση. Δεν ξεκίνησε καλά με 2/2 ήττες από Παλμέιρας και Μπολίβαρ, αποτελέσματα που την αφήνουν πίσω στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αφού πέρυσι είχε υποβιβαστεί. Μέτρια η παρουσία της εκεί, αφού βρισκόταν εκτός της προνομιούχου τετράδας. Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα ακυρώθηκε από την ομοσπονδία, συνεπώς και η νέα σεζόν θα την βρει να αγωνίζεται πάλι στη Β'. Αλλαγές στο ρόστερ αφού αποχώρησαν εννέα παίκτες και ήρθαν 11, από αυτούς τουλάχιστον οι έξι προορίζονται για την αρχική ενδεκάδα από τον κόουτς Γκοροσίτο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λέισα (Α), Μπολάνιο (Μ), Μπέκερ (Μ), Κέστλερ (Ε), αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας Σενόμπιο, που πρόσφατα ξεπέρασε τον κορωνοϊό.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ