Τολούκα
Τολούκα

ΤΟΛΟΥΚΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Τίγκρες
16/08/2020 (20:00)

Τολούκα - Τίγκρες Προγνωστικά

Η Τολούκα έχει πάρει τα πάνω της, παίζει πολύ επιθετικά, αλλά στην άμυνα έχει τεράστια προβλήματα. Σε καλή κατάσταση η Τίγκρες, έχει δύναμη πυρός μπροστά, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι ξέμεινε από τερματοφύλακες. Το Over 2.5 έχει μεγάλες πιθανότητες στο παιχνίδι.
Over 2.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τολούκα

Τίγκρες

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Τολούκα
  • 4/4 μέχρι τώρα G/G & Over 2.5
  • 7/8 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα Over 3.5

Ανάλυση

Πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Άτλας την περασμένη αγωνιστική, σε ματς με χαρακτήρα «εξάποντου». Ήταν αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα, τα έδωσε όλα και δικαιώθηκε. Σε ένα ακόμα παιχνίδι έβαλε και δέχθηκε γκολ, ωστόσο αυτή τη φορά τη διαφορά την έκανε η επίθεση. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 22’, αλλά δέχθηκε άμεσα την απάντηση με τον ίδιο τρόπο. Έψαξαν αμφότερες το δεύτερο γκολ, υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και εν τέλει το «χρυσό» το βρήκε η ίδια με δεύτερο πέναλτι στο 57’. Άντεξε μέχρι το τέλος η άμυνας της και πήρε ανάσα στη βαθμολογία. Έφτιαξε την ψυχολογία της πριν το μεγάλο ματς με την Τίγκρες και δείχνει σταδιακά ότι ανεβαίνει, παρότι έχει αποδυναμωθεί αισθητά στις μεταγραφές. Δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.
Τίγκρες
  • Δεν χάνει σε 13 επίσημα (7-6-0)
  • Δεν έχει δεχθεί γκολ σε 2 εκτός έδρας

Ανάλυση

Επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Πουέμπλα με 2-1, σε ένα ματς που υπέφερε για να πάρει το τρίποντο. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με πέναλτι. Πριν προλάβουν να ανασυνταχθούν οι αντίπαλοι, έβαλε και δεύτερο (8') και έδειξε να το «κλειδώνει». Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως, δέχθηκε τη μείωση στις αρχές του δευτέρου μέρους και στο 73’ έμεινε με δέκα παίκτες. Μέχρι το τέλος δεινοπάθησε να το κρατήσει, αλλά εν τέλει τα κατάφερε και συνεχίζει αήττητη στο Απερτούρα. Τώρα θέλει να πάρει άλλη μια νίκη, σε μια έδρα πάντως που δεν είναι εύκολη. Δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Σαλσέδο (2/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Τεράστιο το πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, καθώς οι τερματοφύκαες Γκουσμάν (4/0) και Ορτέγκα είναι θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ είναι τραυματίας και ο πιτσιρικά Ντελγκάδο. Έφερε πίσω την τελευταία στιγμή τον πιτσιρικά Γκαλίνδο, που είχε μείνει ελεύθερος και στην ουσία πάει με μια προπόνηση.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ