Νασιονάλ Ασουνσιόν
Α Παραγουάης
Κωδικός Κουπονιού: 685
Νασιονάλ Ασουνσιόν

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΣ

Χενεράλ Ντίας
12/08/2020 (01:00)
field
Arsenio Erico (4.000)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
10 χλμ. (απόσταση)

Νασιονάλ Ασουνσιόν - Χενεράλ Ντίας Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Δεν πατάει καλά η Νασιονάλ και γενικότερα μετά την καραντίνα δεν θυμίζει την ομάδα του πρώτου μισού, ενώ η ανεπάρκεια στην επίθεση, χαλάει ακόμα περισσότερο την εικόνα της. Η Χενεράλ έχει πάρει τα πάνω της μετά την επανέναρξη, κοιτάει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, το έκανε με την Ολίμπια, το ίδιο αναμένουμε και τώρα. Η αξία στα δεξιά, 1,70 το Χ2.

Νασιονάλ Ασουνσιόν

Κατάταξη: 7η

Χενεράλ Ντίας

Κατάταξη: 12η

15 Goal/Goal 23
17 Over 1.5 27
10 Over 2.5 20
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Νασιονάλ Ασουνσιόν
Κατάταξη: 7η
Ι
Ι
Η
Ι
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 5 διαδοχικά δίχως τρίποντο (0-4-1)
  • Under 2,5 τα 6/7 πιο πρόσφατα
  • 4/6 2-3 G στα τελευταία εντός

Ανάλυση

Χωρίς νίκη μετά την καραντίνα σε τέσσερα ματς. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν ήταν καθόλου πειστική στην έδρα της νεοφώτιστης Γκουαϊρένια. Στην ουσία ανύπαρκτη σε όλο το πρώτο ημίχρονο, θα έπρεπε να ηττάται εύκολα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι στο 28’ στο οποίο αρχικά ευστόχησαν, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και στο β’, εμφανίστηκε πραγματικά στο ματς μετά το 68’, όπου απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Τότε ξεκίνησε να φτιάχνει κάποιες φάσεις, δεν τις αξιοποίησε πάντως και κόλλησε στο 0-0. Συνεχίζεται η γκρίνια προς το πρόσωπο του κόουτς Τόρες, επιβάλλεται να διορθώσει την εικόνα της ομάδας, αλλιώς δεν θα συνεχίσει να αισθάνεται καλά στην καρέκλα του. Βρέθηκε θετικό κρούσμα στις τάξεις της, όχι παίκτης όμως, αλλά μέλος του σταφ, το οποίο τήρησε το πρωτόκολλο μπαίνοντας σε καραντίνα, προφανώς δεν κατονομάστηκε. Συνεχίζουν τραυματίες ο αριστερός μπακ Χιμένες (3/0) και ο νεοαποκτηθείς μέσος Κάσερες.
Χενεράλ Ντίας
Κατάταξη: 12η
Η
Ι
Ι
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Έχει σκοράρει στα 10/12 του Απερτούρα
  • Over 2,5 τα 13 στα 20 τελευταία
  • Μονάχα μια νίκη στα 6 πιο πρόσφατα εκτός (1-1-4)

Ανάλυση

Κοίταξε στα μάτια και την πανίσχυρη Ολίμπια εντός. Μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6’, αλλά για ελάχιστα εκατοστά είδε το γκολ της να ακυρώνεται μέσω VAR. Επηρεάστηκε από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν μπόρεσε να επανέλθει στη θετική εικόνα και σε κακό χρονικό σημείο, στις καθυστερήσεις, δέχτηκε το 1-0.  Στο β’ μπήκε με σκοπό να αλλάξει τα πράγματα, έδειξε ζωηράδα πραγματοποιώντας κάποιες καλές στιγμές, δεν ήρθε το γκολ όμως, αντ’ αυτού ήρθε στην κόντρα το 2-0 (76’) και κάπου εκεί πέταξε «λευκή πετσέτα». Μοιραία έγινε το 3-0 (87’) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις. Αναφέρθηκε από τους παίκτες πως το ακυρωθέν γκολ, τους έριξε την ψυχολογία και αποτέλεσε γεγονός που έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Δεν προκύπτει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.