Βολουντάρι
Βολουντάρι

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚ.

Ντινάμο Βουκ.
02/08/2020 (21:30)

Βολουντάρι - Ντινάμο Βουκ. Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Και σε τέτοια ματς παίζουν τον ρόλο τους. Η Βολουντάρι, ενδεχομένως, να δώσει κάτι στους φιλοξενούμενους που παλεύουν να μείνουν στον αφρό. Η διπλή ευκαιρία του Χ2, λοιπόν, φαντάζει ως λογική επιλογή.
Χ2 Δ.Ε.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βολουντάρι

Ντινάμο Βουκ.

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Βολουντάρι
  • Αήττητη σε 8 σερί εντός
  • 5 σερί N/G εντός
  • 2 νίκες σε 16 ματς vs Ντινάμο Βουκ.

Ανάλυση

Δεν τα κατάφερε στο Ιάσιο κόντρα στην Πόλι σε ένα ματς, όπου παρουσίασε πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν τις οποίες και «πλήρωσε», ενώ ταυτόχρονα δημιουργικά είχε αρκετές φάσεις. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς στο 30' με τον Τσαπατίνα, αλλά στο 42' δέχθηκε το 1-1. Στην επανάληψη και μέχρι το 70' κρατούσε εύκολα το 1-1, όμως στο 74' δέχθηκε το γκολ και άλλαξαν οι ισορροπίες. Στο τέλος προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε 2-3 καλές στιγμές, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να χάσει το ματς. Μαθηματικά δεν έχει σωθεί ακόμα, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν πολλά για να μην παίζει την επόμενη σεζόν στην 1η κατηγορία. Αμφίβολοι οι Μπαλαούρ (Α, 20/1), Σιμονόβσκι (Ε, 19/4) και Ριμνιτσεάνου (Τ, 13 συμμ.).
Ντινάμο Βουκ.
  • Χωρίς ματς από τις 12/7 και το 1-1 με Πόλι Ιάσι
  • 21 από τα 42 γκολ της μετά το 60'
  • Σκόραρε στα 9 από τα 16 εκτός

Ανάλυση

Έχουν περάσει 20 μέρες από το τελευταίο ματς της Ντινάμο Βουκουρεστίου που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό με αρκετούς παίκτες να δείχνουν ανευθυνότητα, παρά τις υποδείξεις των Αρχών. Και γι' αυτό και υπήρχαν αρκετές ομάδες που ζητούσαν να πάρουν τα ματς στα «χαρτιά». Η Ντινάμο, όμως, είναι «κράτος» στη Ρουμανία και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει, με δεδομένο πως έχει υποστηρικτές και στην Κυβέρνηση. Τελικά πήρε το «ΟΚ» των υγειονομικών και θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς, όπου θα ψάξει τη νίκη για να μείνει στο κόλπο της παραμονής. Στα αγωνιστικά, υπάρχουν τέσσερις βασικοί παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν, καθώς είναι σε καραντίνα. Ο λόγος για τους Ποπέσκου (Α, 24/1), Μοντίνι (Ε, 22/4), Φαμπρίνι (Μ-Ε, 17/1) και Σιν (Μ, 14/1).