Λουκέρνη
Α Ελβετίας
Κωδικός Κουπονιού: 395
Λουκέρνη

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Βαντούζ
4 - 0
Τέλος Αγώνα
field
Swissporaren (16.490)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
92 χλμ. (απόσταση)

Λουκέρνη - Βαντούζ Προγνωστικά

«Εξάποντο», «ο θάνατός σου η ζωή μου» και όλα τα κλισέ που συνοδεύουν τέτοιου είδους ματς. Το σετ αδικεί το αήττητο σερί της Βαντούζ, αλλά παρότι βρίσκουμε το διπλό να πληρώνει ακόμα και πενταράκι θα τραβηχτούμε. Όποιος επιθυμεί να εμπλακεί, πιθανό σενάριο είναι να σκοράρουν αμφότερες.

Λουκέρνη

Κατάταξη: 8η

Βαντούζ

1 Goal/Goal 2
2 Over 1.5 2
2 Over 2.5 2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Λουκέρνη
Κατάταξη: 8η
?
Ι
Η
Ν
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 4/5 σύνολα 2-3 γκολ στα τελευταία ματς
  • 11/17 βαθμούς της εντός έδρας
  • Σερί 10-5-0 vs Βαντούζ (εντός-εκτός)

Ανάλυση

Την Τετάρτη παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λουγκάνο, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό συνεχή χιονόπτωση και από ένα σημείο και μετά σε κάτασπρο αγωνιστικό χώρο. Πιο δυνατά μπήκε η φιλοξενούμενη, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 1’ και προηγήθηκε στο 24’ με πέναλτι, όπου ο διαιτητής τής χάρισε και αποβολή στην παράβαση. Η ίδια προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ (10’, 32’, 49’), μετά από ένα τέτοιο ισοφάρισε στο 53’, όταν ο Σόρτζιτς πήρε το «ριμπάουντ» από ασταθή απόκρουση του κίπερ και σημείωσε το 7ο γκολ του στη σεζόν. Κρίσιμο το σημερινό ματς κόντρα στην ουραγό, ενώ από την Τετάρτη θα βρεθεί στον… δρόμο για μία εβδομάδα για να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Σεν Γκάλεν (17/2), Λουγκάνο (21/2), Βαντούζ (24/2) στις έδρες τους. Συμπλήρωσε κάρτες ο Κνέζεβιτς (Α, 17/1), επιστρέφει από τιμωρία ο Εμίνι (Μ, 10/0), εκτός παραμένουν οι Λούκας (14/1), Εντένγκε (Μ, 8/0).
Βαντούζ
?
Ν
Ι
Ν
Ι
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Ρεκόρ συλλόγου: 4 σερί ματς αήττητη (2-2-0)
  • 8/10 Under 2,5 στα τελευταία ματς
  • Τελευταία νίκη επί της Λουκέρνης το 2008

Ανάλυση

Σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική δεύτερη νίκη σε λίγες μέρες εναντίον της Ζυρίχης (3-2) και παρέμεινε για τέταρτο ματς αήττητη (2-2-0), κάνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου στην πέμπτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία. Το σημαντικό βέβαια είναι πως μείωσε την απόσταση στους 2 βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο και με νίκη θα φύγει από την τελευταία θέση για πρώτη φορά φέτος μετά τη 2η αγωνιστική. Στο αγωνιστικό μέρος, είχε κακή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να δεχθεί παραπάνω από ένα γκολ που τελικά έβαλε η Ζυρίχη (43’), όμως στην επανάληψη βγήκε αποφασισμένη και αφού προειδοποίησε με καλή ευκαιρία στο 51’, γύρισε το σκορ σε ένα δεκάλεπτο (54’, 64’), πέτυχε τρίτο γκολ στο 78’ και δεν έμπλεξε παραπάνω από το 3-2 που διαμορφώθηκε μετά από 5 λεπτά. Τα δύο κοντινά ματς με τη Λουκέρνη (τη φιλοξενεί στις 24/2, ενδιάμεσα υποδέχεται τη Σεν Γκάλεν στις 20/2) θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην παραμονή. Αμφίβολος ο Βίζερ (ΜΑ, 14/1).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ