foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρώτα μακροχρόνια ως… 67.00

Μποζιονέλος | 10 Σεπ 2020 09:36
ynsv21yznf0uwjco4n5c.jpg

Μακροχρόνια στοιχήματα ζητάτε από τον υπογράφοντα εδώ και μέρες και ομολογώ ότι είναι η πρώτη σεζόν που τα βλέπω με αρνητική χροιά. Απουσία έμπνευσης; Κάψιμο μυαλού μετά τη χρονιά που ζούμε, όλοι; Και αυτό μα, κυρίως, οι ιδιάζουσες συνθήκες με την απουσία κόσμου (και βλέπουμε…) από τα γήπεδα, με υγειονομικά πρωτόκολλα που αλλάζουν σε κάθε χώρα (σε τυχόν κρούσμα), γενικώς μια αποστροφή με έχει πιάσει – συγχωρέστε με.


Η δουλειά, δουλειά. Στοίχημα με το ζόρι δεν βγαίνει και να’ ναι καλά η συντακτική ομάδα του Foxbet.gr που έγραψε και φέτος τα καλύτερα αφιερώματα στα νέα πρωταθλήματα. Ρίξτε μια ματιά, βοηθά πολύ αυτή η μελέτη ενόψει της περίεργης, πρωτόγνωρης σεζόν που ξεκινά.

Συνάμα, υποτίθεται ότι σύντομα ξεκινά και η Euroleague, η διοργανώτρια όμως πετάει το μπαλάκι στις ομάδες προκειμένου να βγάλουν το φίδι από την τρύπα: ως και περιορισμούς κρατών ελέω πανδημίας ανέφερε το πρωτόκολλο, ενώ οι οικοδεσπότες, αν υποχρεωθούν να πάνε σε ουδέτερο, καλούνται να καλύψουν και το κόστος της μετάθεσης αγώνα πληρώνοντας τη φιλοξενούμενη! Τρομερά πράγματα… Μαθαίνω όμως ότι οι αντιδράσεις θα επιφέρουν και αλλαγές…

Ο Πογιάτος και ο Ράσταβατς…


Η Super League ξεκινά με τα περσινά, εν πολλοίς δεδομένα: γνωστά φαβορί, αουτσάιντερ και ερωτήματα (σ.σ. όχι ερωτηματικά, το ερωτηματικό είναι… σημείο στίξης). Και στις ομάδες-ερωτήματα, αν προβλέψεις την απάντηση, θα πληρωθείς.


Ο Ολυμπιακός ναι, είναι και φέτος το πρώτο φαβορί και δικαιολογεί το 1.50 για κατάκτηση του τίτλου, με αουτσάιντερ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με αυτή τη σειρά. Δεν βλέπω πώς μπορεί να το χάσει, όχι πως ο ΠΑΟΚ έχει κακή ομάδα ή η «Ενωση» δεν είναι υπολογίσιμη. Δεν υπάρχει όμως αξία.

Η εν λόγω τριάδα θα είναι, φυσικά, στην πρώτη 6άδα για τα play offs. Ποιες μπαίνουν στις άλλες τρεις; Ο Αρης, άντε και ο Παναθηναϊκός (αν και δεν είμαι και τόσο «ζεστός») και τα ερωτήματα, που λέγαμε, είναι ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας – κατ’ εμέ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κεσκεσέ Πογιάτος, και ερωτώ εγκαίρως. Μια επιλογή στοίχημα. Το στοίχημα είναι για εμάς όμως, όχι για ιδιοκτήτες ομάδων. Και αυτό το 2.65 του να έχει άλλον τεχνικό το «τριφύλλι» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ιντριγκάρει: δεν τον κρίνω προκαταβολικά, κρίνω το βιογραφικό του. Και δεν μου κάνει.

Ο Άρης είχε καλή ομάδα πέρυσι, έχασε αρκετούς βασικούς αλλά φαίνεται να πήρε ίδιους και καλύτερους, ο Μίκαελ Ένινγκ την ξέρει τη δουλειά. Άρα κι αυτός για την εξάδα. Απομένει μια θέση, ποιος όμως; Νομίζω ότι ο ΟΦΗ δεν θα έχει καλή, ως πέρυσι, σεζόν: και απώλεσε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, και έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, άρα ίσως χάσει έδαφος τον πρώτο καιρό. Άρα όχι. Μεταξύ Αστέρα και Ατρόμητου είμαι.


Οι Αρκάδες θα έχουν από την αρχή της σεζόν τον Μίλαν Ράσταβατς που παρήγαγε έργο παλιότερα και στην Ξάνθη, έκανε ορθολογικές μεταγραφές, ενώ οι Περιστεριώτες έφεραν τον Νταμίρ Κάναντι πίσω αλλά συχνά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Δυστυχώς δεν βρήκα κάπου το προσφερόμενο στοίχημα «να μην μπει στην 6άδα», ίσως ανοίξει αργότερα…

Όσο για… φούντο; Θυμίζω, και φέτος με αυτά τα περίεργα play out του ενός γύρου που… έριξαν εντέλει τον Πανιώνιο και έσωσαν τον Παναιτωλικό (η Ξάνθη, μεταξύ μας, ήθελε να πέσει – για τους γνωστούς λόγους). Λογικά, πάντα, Λαμία και Βόλος δεν θα κινδυνέψουν. Η μια σημείωση είναι για τον Παναιτωλικό, εκτός κι έμαθε από τα περσινά του λάθη, η άλλη ο ΠΑΣ (ας τον δούμε πρώτα…) και η τρίτη για τον νεοφώτιστο Απόλλωνα του... μύθου ονόματι Γιώργου Παράσχου. Δεν βγαίνει άκρη, αλλά νομίζω ότι οι Αγρινιώτες θα είναι στην τελευταία δυάδα, εντέλει.



Μακροχρόνια Super League 


🇬🇷 Στην 6άδα ⏩ Αστέρας Τρίπολης 🦊 2.50. (Pamestoixima.gr) 

🇬🇷 Στην τελευταία 2άδα ⏩ Παναιτωλικός 🦊 2.50. (Novibet) 

🇬🇷 Προπονητής Παναθηναϊκού στις 31/12/2020 ⏩ Άλλος (πλην Πογιάτος) 🦊 2.65. (Stoiximan )

Πληρώνει… το αγγλικό φούντο


Θα το πάρει πάλι η Λιβερπουλάρα; Άλλο τι θέλω, άλλο… τι ισχύει. Και, πλάκα πλάκα, έχει να κάνει το repeat σε τίτλους ομάδα εκτός… Μάντσεστερ (η Γιουνάιτεντ το 2007-09 και η Σίτι το 2017-19) από την Τσέλσι του 2004-06, την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο. Η δε Λίβερπουλ πανηγύρισε το τελευταίο της repeat το 1984.

Ειρήσθω εν παρόδω, από το 1888 24 διαφορετικές ομάδες έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες Αγγλίας και 15 εξ αυτών λαμβάνουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα! Η Σαουθάμπτον, η Γουέστ Χαμ, η Μπράιτον, η Φούλαμ και η Κρίσταλ Πάλας δεν έφτασαν ποτέ ως τον τίτλο ενώ οι εννέα πρωταθλήτριες που λείπουν είναι η Πρέστον, η Ντέρμπι Κάουντι, η Ίπσουιτς, η Σάντερλαντ, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Πορτσμουθ, η Χάντερσφιλντ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η Μπλάκμπερν.

Ευλόγως, η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (σ.σ. ας το ξαναγράψω, με ερεθίζει λίγο), η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, λέγω, μαζί με τη Σίτι, έχουν τον πρώτο λόγο, ως φαίνεται κι από τις αποδόσεις, όπου όμως οι «σίτιζενς» κινούνται στο 1.80 και οι «reds» στο 3.20! Μεγάλη η απόκλιση, δεν βρίσκετε; Αλλά ίσως αποδειχθούν σωστές οι τιμές.

Υπάρχει αξία, ψάχνοντας μακροχρόνια στην Premier League, σε πλασαρίσματα 4άδας, 6άδας, σωτηρίας ή… φούντου. Αλλά και σε μερικά πιο ειδικά.


Για να το πάρουμε… με καταμέτρηση: στη δυάδα Σίτι και Λίβερπουλ, στην 4άδα η Τσέλσι (αν ο Φρανκ Λάμπαρντ κατορθώσει να διαχειριστεί το τρομερά ενισχυμένο της ρόστερ με Βέρνερ, Χάβερτς, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Ζιγές, Σαρ) και ποια άλλη; Με την υποσημείωση ότι ο Σίλβα είναι γιος της γκάφας στην άμυνα, με έτερη υποσημείωση ότι οι μεταγραφές, όπως και τα ράσα, δεν κάνουν τον παπά και, με τρίτη, σόρι αλλά θα το πω: ποιος Βέρνερ, σοβαρά τώρα;

Η Γιουνάιτεντ δεν πείθει, ούτε ενισχύθηκε, εδώ καλά καλά δεν τη θεωρείς σίγουρη για την 6άδα, η Λέστερ επί ημερών Μπρένταν Ρότζερς βγάζει ηρεμία, ό,τι δηλαδή λείπει από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο (όπως και οι τραυματισμοί). Η Γουλβς έκανε τρομερή σεζόν αλλά στο τέλος (μετά την επανέναρξη) έβγαλε κούραση και η Άρσεναλ με τον Μικέλ Αρτέτα και αμφιλεγόμενες μεταγραφές αποτελεί ερώτημα. Και προσθέτω και την Έβερτον που έφερε μεσούσης της σεζόν τον «πολύ» Κάρλο Αντσελότι, πήρε Χάμες, Ντουκουρέ, Άλαν, Ενκουκού, έχει καλό ρόστερ, γιατί… όχι; Ρισκαδόρικο, βέβαια.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αντίθετα, η εξαιρετική πέρυσι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανέβασε… επικίνδυνα τον πήχη των προσδοκιών και δεν αποκλείω, μην έχοντας κάνει τίποτα τρομερές κινήσεις, να κινδυνέψει κιόλας (σεζόν - φωτοβολίδα η περσινή, που λέμε). Στα ίδια και η Μπέρνλι που έφτασε να διεκδικεί Ευρώπη σε κάποια φάση, ο Σον Ντάιτς έκλεισε 8ετία στον πάγκο της αλλά η φετινή Premier League έχει πολλές… βαριές φανέλες – και η Μπέρνλι δεν διαθέτει τέτοια. Στην ίδια κατηγορία, στα μάτια μου, και η Κρίσταλ Πάλας του γερόλυκου Ρόι Χόντγκσον, μα και η Μπράιτον που έφερε από το… πουθενά τον άπειρο Γκρέιαμ Πότερ.

Και, οριακά πιο κάτω, ήτοι ομάδες που θα ιδρώσουν, η Αστον Βίλα που έσωσε τη χρονιά για μόλις 1 βαθμό, η Γουέστ Μπρομ που έχει εξελιχθεί σε… ασανσέρ της κατηγορίας και η Φούλαμ που έκανε υπέρβαση στα play offs (και μας πλήρωσε, θυμίζω, γενναία…).

Αντίθετα, η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα βγάζει ωριμότητα και θαρρώ ότι θα κάνει καλή σεζόν που θα τη φέρει νωρίς μακριά από σενάρια παραμονής και ίσως στην πρώτη 10άδα. Και σε ένα ήδη καλό, επιπέδου Premier League, ρόστερ πρόσθεσε τους Κόστα, Κοχ, Ροδρίγο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και, τέλος, η… δύσμοιρη η Νιούκαστλ που αργά χθες ενημερώθηκε από τη διοργανώτρια ότι απορρίφθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της στους Σαουδάραβες επενδυτές. Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω στον σύλλογο, ο οποίος ποντάρει στον Στιβ Μπρους και στην ικανότητά του να σώνει ομάδες.

Πλην του ρίσκου με την Έβερτον λοιπόν, μακροχρόνια στοιχήματα, με ανάλογο σκεπτικό: ρίσκου. Να πέσει η Μπέρνλι, να πέσει η Μπράιτον, ένα… τριπλό να πέσουν μαζί με την Πάλας (σ.σ. άρα να μην υποβιβαστεί καμία νεοφώτιστη, κάτι αρκετά σπάνιο στην κατηγορία!) και να είναι στην πρώτη 10άδα η Λιντς.

 

Μακροχρόνια Premier League 

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στην 6άδα ⏩ Εβερτον 🦊 5.50. (Bet365) 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Υποβιβασμός ⏩ Μπέρνλι 🦊 3.40. (Interwetten) 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Υποβιβασμός ⏩ Μπράιτον 🦊 4.50. (Netbet) 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Υποβιβασμός ⏩ Μπράιτον, Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας 🦊 67.00. (Bet365)

Case study

Μπρέντφορντ. Έχασε την άνοδο για… 120 λεπτά χάνοντας στην παράταση από τη Φούλαμ στον τελικό της ανόδου από την Championship. Πρόκειται για σύλλογο case study, ένα project που στηρίζεται στα… μαθηματικά, από τον προπονητή Τόμας Φρανκ ως τον τελευταίο υπάλληλο του συλλόγου. Μετά από 129 χρόνια… ύπαρξης διεκδικεί την πρώτη της άνοδο το… 1935: αγωνίστηκε για 12 χρόνια και… πέντε σεζόν στην πρώτη κατηγορία (1935-1947, μεσολάβησε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η διακοπή) και τα τελευταία χρόνια έχει θέση υψηλούς στόχους.

Μπαίνει, παράλληλα, και σε νεόδμητο γήπεδο, ερώτημα και αγκάθι μαζί αν τυχόν απολέσει και τον Μπενραχμά (μετά και τον Γουότκινς) που… πολιορκείται από ομάδες της Premier.

Μαζί με τις υποβιβασθείσες από την πρώτη κατηγορία Νόριτς, Γουότφορντ καθώς και την Κάρντιφ, είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Στο χέρι της να την πάρει… απευθείας.

 

Μακροχρόνια Championship 

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στην πρώτη 2άδα ⏩ Μπρέντφορντ 🦊 4.00. (Stoiximan)

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ