Καλό μήνα, καθώς σήμερα έχουμε Πρωταπριλιά. Σύμφωνα με το έθιμο είναι η ημέρα όπου το εθιμικό ψευδολόγημα πάει σύννεφο. Βέβαια όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, το έθιμο πλέον έχει χάσει το νόημα του. Άλλη κουβέντα αυτή. Είναι εύκολο πάντως για όποιον ενδιαφερθεί να πληροφορηθεί τις καταβολές του εθίμου. Άλλες ερμηνείες το αποδίδουν στους Κέλτες και άλλες στους Γάλλους. Πάμε όμως στο στοιχηματικό κομμάτι.

Πρωταπριλιά λοιπόν και ασχολούμαι (μάλλον επίτηδες) με το πρωτάθλημα της απάτης, της απίστευτης ρεμούλας και της ατέλειωτης διαφθοράς. Εννοώ αυτό της Αλγερίας, πρωτάθλημα στο οποίο συμβαίνουν τα πάντα. Λίγα πράματα σας έχω αναφέρει αναφέρει στο παρελθόν. Είναι πρωτάθλημα όπου τα πάντα αγοράζονται...τα πάντα.
Ο μπουκ βέβαια φταίει που ασχολούμαι διότι εκτιμώ έχει κάνει λάθος στην απόδοση του αγώνα της Τατζέναντ με την Καμπιλιέ. Να πω δύο λόγια για τις ομάδες. Η γηπεδούχος που παλεύει για την σωτηρία, είναι στη 12η θέση μόλις δύο πόντους πάνω από τη γραμμή της αβύσσου. Η φιλοξενούμενη είναι 2η στη βαθμολογία, 5 πόντους πίσω από την MC Αλγκέρ. Θεωρητικά εντελώς η Καμπιλιέ έχει ελπίδες για πρωτάθλημα αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσει στη χειρότερη τη 2η θέση. Στο κατόπι της είναι η Παραντού, με πόντο λιγότερο αλλά και με ματς λιγότερο.
Μπορώ να σας αναφέρω για την Καμπιλιέ περισσότερα πράγματα όσον αφορά τα αγωνιστικά της. Η ομάδα πρόβλημα δεν έχει σε άμυνα και κέντρο αλλά στην επίθεση. Σκοράρει με δυσκολία και για αυτό ίσως να χάσει και το πρωτάθλημα. Σήμερα πάντως κατεβαίνει πάνοπλη. Να συμπληρώσω «λέγοντας», πως η Καμπιλιέ έχασε στο τελευταίο ματς εκτός από τη Μεδέα με 1-0, σε ένα ματς όμως για το οποίο έκανε καταγγελίες ότι την πλησίασε ο πρόεδρος της Μεδέα για του δώσουν το παιχνίδι. Οπότε παρά την ήττα ζητάει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Τώρα το έδωσε δεν το έδωσε και το τι θα γίνει άγνωστο. Διαβάζω πάντως ότι στις υπόλοιπες τέσσερεις αγωνιστικές που έμειναν, ζητάει έμπειρους διαιτητές και τα ματς να τα δείχνει η τηλεόραση διότι όπου δεν υπάρχει εικόνα, κατά γενική ομολογία...υπάρχει μπόχα.
Εγώ εκτιμώ ότι ο μπουκ έχει λαθάκι στην απόδοση του διπλού και για αυτό και το επιλέγω. Δε νομίζω δηλαδή ότι είναι τόσο πολύ αουτσάιντερ η Καμπιλιέ. Καθαρά θέμα απόδοσης η επιλογή καθώς και τα τρία σημεία παίζουν εξ ίσου. Δώστε βάση και στο παρακάτω σκιτσάκι. Αξίζει και λέει πολλά περισσότερα από τις αράδες μου. Καλό μήνα όλοι σας.
ΩΡΑ |
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΗΜΕΙΟ |
STAKE |
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ |
ΚΕΡΔΟΣ |
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
01/04 20:00 |
Τατζτέναντ - Καμπιλιέ | 2 | 8.00 | 2-1 | -8.00 |
3.25
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
||||||
ΩΡΑ |
TIPSTER |
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΗΜΕΙΟ |
STAKE |
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ |
|---|---|---|---|---|---|
|
13/12 05:00 |
|
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves | Post Over 8.5π. | 20.00 |
1.95
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
13/12 02:00 |
|
Detroit Pistons - Atlanta Hawks | Jalen Johnson Over 44.5π+ασ+ριμπ. | 20.00 |
2.08
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 21:30 |
|
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός | Μπαρτσελόνα Over 19.5 εύστοχα δίποντα | 12.50 |
1.87
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 21:30 |
|
Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία | 1 (0.0 Α.Η.) | 10.00 |
2.20
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 21:30 |
|
Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας | Ερυθρός Αστέρας (απλή νίκη με 20-0 πρώιμη*) | 20.00 |
2.09
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 21:30 |
|
Βίρτους Μπολόνια - Χάποελ Τελ Αβίβ | Βίρτους (νίκη με 20-0 πρώιμη*) | 20.00 |
2.57
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 21:30 |
|
Παλέρμο - Σαμπντόρια | Over 3,5 | 8.00 |
3.60
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 21:30 |
|
Παλέρμο - Σαμπντόρια | Over 2,5 | 15.00 |
2.05
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
|
12/12 18:00 |
|
Nτουμπάι BC - Μπάγερν Μονάχου | Ντουμπάι BC Over 20.5 εύστοχα δίποντα | 22.50 |
1.80
|
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||