foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στοίχημα Τένις: Οδηγός – Στρατηγική

foxbet_stoixhma-tennis_1000x500.jpg

Το τένις, είναι ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των παικτών, ειδικά στο live στοίχημα.

Ο πιο σημαντικός λόγος, είναι ότι το τένις είναι γρήγορο και προσφέρει τη δυνατότητα "άμεσου κέρδους" στους παίκτες, καθώς μπορείτε να ποντάρετε ακόμα και σε αγορές όπως ποιος θα πάρει το επόμενο γκέιμ ή πόντο. Η ταχύτητα των αγορών σε συνδυασμό με το live streaming, έχουν ανεβάσει το τένις στη δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών αθλημάτων στο διαδικτυακό στοίχημα, μετά το ποδόσφαιρο.

Στον ακόλουθο οδηγό, σας εξήγουμε τα «μυστικά» του αθλήματος και τι πρέπει να προσέχετε όταν ποντάρετε σε prematch και live αγορές. Αν πρόκειται  να ποντάρετε τα χρήματά σας, αγνοώντας  τη φόρμα του τενίστα, τη βαθμολογία του, τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, την επίδοσή του σε συγκεκριμένη επιφάνεια κτλ, το συγκεκριμένο άρθρο τότε δεν σας αφορά.

Τι προσέχουμε πριν ποντάρουμε prematch

Παρακάτω ακολουθούν οι κυριότεροι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας προτού ποντάρουμε στο τένις (prematch).

Φόρμα των παικτών

Ο κυριότερος παράγοντας είναι η φόρμα του τενίστα, τι έχει κάνει στους προηγούμενους αγώνες, πόσους αγώνες κέρδισε ή έχασε, από ποίους αντιπάλους έχασε –από χειρότερους ή καλύτερους- . Πρόσφατο παράδειγμα ο Rafael Nadal, κάνει μια εκπληκτική σεζόν μετρώντας 52 νίκες και 3 ήττες και όμως στις 11-08-2013 ήταν Outsider με απόδοση 3,00 απέναντι στον Djokovic όπου και φυσικά κέρδισε, με πρόσφατες αποδόσεις στο τουρνουά του Cincinnati 1,30 απέναντι στον Berdych και 1,30 απέναντι στον Federer όπου σε όλες επικράτησε.

Προγνωστικά Τένις από τον Καπίρη

Ένα παράδειγμα και από το γυναικείο τένις. Στις 18-08-2013 έπαιζε η Victoria Azarenka με την Serena Williams στον τελικό του Cincinnati, η φόρμα στα Hard Courts της Williams ήταν 28-3 και η φόρμα της Azarenka 24-1, χωρίς να μετράμε τις αποχωρίσεις γιατί αυτές δεν είναι ήττες, και με 1-0 υπέρ της Azarenka έναντι τις Williams  φέτος, οι αποδόσεις πριν τον αγώνα ήταν 3,85 – 1,25 υπέρ της Williams!!!!. Η φόρμα υπέρ της Azarenka, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στις σκληρές επιφάνειες υπέρ τις Azarenka, μόνο αρνητικό γεγονός ήταν ότι έπαιζαν σε Αμερικάνικο γήπεδο και πάλι όμως οι αποδόσεις δεν ήταν ισορροπημένες... αποτέλεσμα να κερδίσει η Azarenka στο 3ο σετ στο ΤΙΕ BREAK.  Εδώ προσέχουμε και τα στατιστικά του προηγούμενου αγώνα που έδωσε, όπως % 1ου σερβίς, αβίαστα λάθη, winners, % 2ου σερβίς, σε αυτά πολλές φορές κρύβονται θησαυροί για τον επόμενο αγώνα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κούραση των παικτών

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι το πόσο καιρό αγωνίζεται. Η κούραση στους τενίστες είναι φυσιολογική, καθώς ταξιδεύουν σχεδόν κάθε εβδομάδα οι περισσότεροι από πόλη σε πόλη, χώρα σε χώρα, ήπειρο σε ήπειρο –καθώς χρειάζονται τους βαθμούς για υψηλότερη κατάταξη- και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι αρκετά εξαντλητικό. Πως το εκμεταλλευόμαστε αυτό;  Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο John Isner από τις 26-07-2013 μέχρι τις 4-08-2013 πήρε μέρος σε 2 τουρνουά όπου και τα πήγε θαυμάσια 1η θέση στο Atlanta Open και 2η θέση στο Washington. Σε διάρκεια 10 ημερών έπαιξε 9 αγώνες, φυσικό επακόλουθο στο επόμενο τουρνουά που έλαβε μέρος λόγω κούρασης να αποκλειστεί στον 1ο γύρο.

Μεταξύ τους παιχνίδια

Σημαντικός παράγοντας οι αναμετρήσεις μεταξύ των τενιστών. Μας δείχνουν το πόσο μεγάλο είναι το ψυχολογικό advantage που έχει ένας τενίστας έναντι του άλλου. Συνήθως όταν ο τενίστας έχει κάποιον ας πούμε 5-0 στα μεταξύ τους ματς, η πιθανότητα να γίνει 6-0 είναι μεγαλύτερη από το να γίνει 5-1.

Παράδοση στο τουρνουά

Άλλος παράγοντας που πρέπει να προσέχουμε είναι η επιτυχία που έχει ένας τενίστας σε κάποιο συγκεκριμένο τουρνουά – παράδοση- και αν υποστηρίζει βαθμούς.  Συνήθως ο τενίστας/ρια που πήγε καλά σε ένα τουρνουά –πρώτος ή δεύτερος- προσπαθεί και την επόμενη χρονιά να επαναλάβει την πορεία του με λίγο περισσότερο ζήλο. Έχει παρατηρηθεί ότι οι τενίστες που τα κάνε καλά σε ένα τουρνουά η καλή τους επίδοση επαναλαμβάνεται και την επόμενη χρονιά δεδομένου ότι δεν έχουν προβλήματα τραυματισμού.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χώρα ή πόλη που διεξάγεται το τουρνουά

Άλλος παράγοντας είναι η χώρα του τουρνουά ή η πόλη. Οι γηγενείς τενίστες τα πάνε καλύτερα σαν σύνολο από οποιοδήποτε άλλο τουρνουά του ATP και είναι λογικό αυτοί οι τενίστες να θέλουν να διακριθούν στα δικά τους εγχώρια τουρνουά. Φανερές ως και «βγάζουν μάτια» είναι οι επιδόσεις των Αμερικανών στα εγχώρια τουρνουά τους, των Γερμανών στα δικά τους τουρνουά, των Γάλλων των Ιταλών  ακόμη και πρόσφατα των Καναδών. Γενικά δεν πρέπει κοντράρετε εύκολα γηγενείς τενίστες σε δικά τους τουρνουά. Πάμπολλα τα παραδείγματα με τον John Isner να κερδίζει το Winston Salem όπου είναι και η γενέτειρα πόλη του για 2 χρόνια συνεχόμενα, το Αtlanta Open από την έναρξη λειτουργίας του να το παίρνουν μόνο Αμερικάνοι τενίστες, το Barcelona ATP να το παίρνουν 13 συνεχόμενα έτη Ισπανοί τενίστες κτλ.

Προγνωστικά Τένις από τον Καπίρη

Τραυματισμοί των παικτών

Οι τραυματισμοί είναι σημαντικότατο κομμάτι ειδικά όταν επιστρέφουν από αυτούς. Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από την ενεργό δράση, αποφεύγουμε να τους υποστηρίξουμε, και ίσως αξίζει περισσότερο να τους κοντράρουμε. Πάμπολλα παραδείγματα και εδώ με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του Rafael Nadal που μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του επιστρέφει και στον τελικό χάνει από τον πολύ κατώτερο Ηoracio Zeballos, και έπειτα να κυριαρχεί. Ο  Del Potro, μετά από την επιστροφή του από μακροχρόνιο τραυματισμό στον καρπό στους 4 πρώτους αγώνες του είχε 2 νίκες και 2 ήττες και έπειτα στα 4 επόμενα μεγάλα τουρνουά, πήρε 1 και να έφτασε στα 3 στα ημιτελικά. Τέλος  ο Mardy Fish που ενώ ήταν top 10 παίχτης, μετά την περιπέτεια υγείας του, η επιστροφή του στα courts επίσης δεν ήταν και τόσο καλή στους 5 πρώτους αγώνες μετράει 3 ήττες και 2 νίκες.

Επιφάνεια που διεξάγεται το τουρνουά

Η επιφάνεια που γίνεται το τουρνουά αλλά και η επίδοση του αθλητή σε αυτές τις επιφάνειες. Αν και σήμερα οι περισσότεροι τενίστες είναι πολύ καλοί σε όλες τις επιφάνειες, (Hard) σκληρή επιφάνεια, (Clay) χωμάτινη επιφάνεια, (Grass) γρασίδι, (Indoors) κλειστός χώρος, υπάρχουν αθλητές που όχι μονό προτιμούν συγκεκριμένες επιφάνειες αλλά το αποδεικνύουν κιόλας με τους τίτλους που κατέχουν. Για παράδειγμα όταν ένας τενίστας έχει 5 τίτλους ΑΤP στις χωμάτινες επιφάνειες, αυτόματα μπορείτε να τον πείτε και «χωματένιο». Αυτό δηλώνει ότι οι επιδόσεις του στο χώμα από τις επιδόσεις τους στις άλλες επιφάνειες είναι σαφώς καλύτερες, αυτονόητα συνεπάγεται που είναι πιο επικίνδυνος.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδησεογραφία

Tέλος, η ειδησεογραφία, τα πρόσφατα νέα δηλαδή, το αν ο τενίστας/ια χώρισε με τον προπονητή ή αν βρήκε νέο προπονητή ή απλά είναι μόνος, αν ο παντρεύτηκε η χώρισε κλπ. Οτιδήποτε αναφέρεται στην ειδησιογραφία και μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Άς αναφέρουμε μερικά τέτοια παραδείγματα.  Στο Μόντε Κάρλο ο Novak Djokovic κόντεψε να αποκλειστεί από τον Αndreas Seppi σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με τον Νόλε να ξεσπά σε κλάματα στο τέλος του αγώνα γιατί όπως αργότερα μάθαμε είχε χάσει τον αγαπημένο παππού του. Η Μαρία Σαράποβα πρόσφατα χώρισε με τον επί σειρά ετών προπονητή της και στην θέση του ανέλαβε ο Jimmy Connors, 1oς αγώνας με τον νέο προπονητή και η Σαράποβα αποκλειστηκε δίνοντας μια μεγάλη έκπληξη.

Τι προσέχουμε πριν ποντάρουμε στο live

Γιατί οι παίκτες προτιμάτε να ποντάρετε στο τένις; Για πολλούς λόγους. Ένας θα ήταν ότι με τα τόσα πολλά τουρνουά (όπως για παράδειγμα το US Open ή το Roland Garros) ποτέ σχεδόν δεν μένετε χωρίς να δείτε η να παίξετε όλη την χρονιά. Ένας άλλος λόγος θα ήταν γιατί είναι ατομικό άθλημα και τους τενίστες που βλέπετε χρόνο με τον χρόνο τους μαθαίνετε, σε αντίθεση με τα ομαδικά αθλήματα. Οι παίκτες όμως προτιμούν, το live στοίχημα στο τένις, γιατί πρόκειται για γρήγορο σπορ, οι κινήσεις και τα στοιχήματα έχουν λιγότερο χρόνο αποπληρωμής απ’ ότι στα υπόλοιπα αθλήματα και περισσότερο χώρο να τοποθετηθούν καινούργια για το ίδιο γεγονός. Λαμβάνοντας υπόψη, όσα αναφέραμε στo prematch μέρος και την ανάλυση που έγινε, κατά την διάρκεια τις χρονιάς βγαίνουν αρκετά value bets που μπορεί να μην συναντάτε στα υπόλοιπα σπορ. Το live στοίχημα έχει πάρα πολλές επιλογές, εμείς θα επικεντρωθούμε στις κυριότερες και πιο προσοδοφόρες.
 
Νικητής αγώνα
Κύρια επιλογή δεν παύει να είναι η επιλογή του νικητή αγώνα ειδικά όταν το φαβορί έχει χάσει το 1ο σετ τότε τον παίζουμε ως νικητή 2ου σετ αλλά και ως νικητή αγώνα με αρκετά αυξημένη την απόδοση πλέον. Παράδειγμα ο Novak Djokovic φέτος έχει 48 νίκες 9 ήττες, σε αυτούς τους 57 αγώνες έχασε 11 φορές το 1ο σετ και στις 10 από αυτές πήρε το 2ο, ο Rafael Nadal φέτος 52 νίκες και 3 ήττες 10 φορές έχασε το 1ο σετ και τις 8 πηρέ το 2ο μαζί και τον αγώνα σε μεγαλύτερη απόδοση όπως φαντάζεστε.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Break στο game του αντιπάλου

Εδώ θα μπορούσα,με να μιλάμε με τις ώρες και να αναλύουμε το πώς και το γιατί, αλλά ένα μεγάλο value bet δημιουργείται εδώ όταν οι τενίστες/ιες σερβίρουν για το ματς, περισσότερα διαβάστε στο άρθρο Closing Syndrom.

Επίσης η θεωρεία martingale μπορεί να εφαρμοστεί εδώ παίζοντας κυρίως τις γυναίκες στο χώμα, δηλαδή ποντάρετε και αν χάσετε το 1ο στοίχημα, διπλασιάζετε το κεφάλαιο που επενδύσατε και ούτω καθεξής παίζοντας όλα τα games ενός σετ. Θα πρέπει να σταματάτε στο 10ο break.  Αν και η πιθανότητα να βγείτε χαμένοι εδώ είναι πολύ μικρή, οι αποδόσεις στα break σπάνια ξεπερνάνε το 3,00-3,50 και ξεκινάνε από 2,10-2,20 εξαρτώμενη πάντα από τους τενίστες ειδικά στην επιφάνεια χώμα. Η στατιστική ανάλυση λέει ότι κάθε 2-3 games γίνονται breaks. Απλά σκεφθείτε τις εκατοντάδες φορές που σε ένα σετ στο WTA (γυναικείο τένις) γίνονται 4 και 5 breaks. Το break είναι μια μορφή bet που παίρνετε μεγάλη απόδοση στο τένις και όταν με την εμπειρία την μάθετε και τη κατανοήσετε είναι αρκετά προσοδοφόρα.

Οver/Under στα games

Οver/Under στα games του αγώνα αλλά και over/under games 1ου σετ. Εδώ πρέπει προσέχουμε αν οι τενίστες/ιες μπορούν να κρατάνε τα σερβίς τους, αν είναι καλoί στις επιστροφές και αν σερβίρουν πολλούς άσους. Ένα παράδειγμα τέτοιο είναι ο John Isner από 12-07-2013 ως 18-08-2013 όπου στα τελευταία 18 ματς στα πρώτα σετ έχει 16 over 9,5games και 2 σετ ακριβώς 9 games, με αποδόσεις πάνω από 1.60,  φαντάζει εκπληκτικό.

Οver/Under 2,5 σετ

Αν μιλάμε για Grand Slam στους άνδρες. Ένα κλασικό ποντάρισμα είναι ανάμεσα σε 2 δυνατούς αντιπάλους να χωρίσουμε το «καρπούζι» στα 2 και να παίξουμε να πάρει ο καθένας από 1 σετ, η απόδοση εδώ είναι πάντα μεγαλύτερη από 2.00, αν και η συχνότητα 2 ισάξιοι ή φορμαρισμένοι τενίστες να πάνε στα 3 σετ (σε κανονικά τουρνουά) είναι κάτω από 50%, στους προχωρημένους γύρους ενός τουρνουά το ποσοστό αυξάνεται δραματικά δίνοντας ένα value bet.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακριβές σκορ στα σετ ή ακριβές σκορ στο ματς

Είναι άλλη μια επιλογή αρκετά πιο τζογαδόρικη όπου οι αποδόσεις είναι πολύ καλές. Παράδειγμα θέλετε να παίξετε νικητή σετ Isner με απόδοση έστω 1,75 και γνωρίζετε την ικανότητά του να κρατάει τα σερβίς του. Ποντάρετε στο ότι δεν θα κάνει break μέχρι και το Τie Break και παίζετε νικητή σετ με σκορ 7-6 υπέρ του Isner, με αποτέλεσμα να αγοράσετε τον Isner με απόδοση 2,70 και πάνω. Άλλο παράδειγμα, έστω παίζουμε Ναδάλ και η απόδοση νικητή είναι  1,10, τότε παίζεις 2-0 σετ υπέρ Ναδάλ σε μεγαλύτερη απόδοση έστω 1,30.

40-40

Τέλος, μια άλλη, αρκετά πιο "τζογαδόρικη", επιλογή είναι και το 40-40. Δηλαδή να προβλέψετε ότι το επόμενο game θα πάει στην ισοπαλία. Αρκετά δύσκολη επιλογή φαίνεται αλλά ίσως όχι τόσο.  Με αποδόσεις από 3,25 και πάνω υπάρχουν πάντα τενίστες που δυσκολεύονται να κρατήσουν τα σέρβις τους. Χωρίς να σας ενδιαφέρει η έκβαση του game απλά θέλετε το γνωστό «deuce», την ισοπαλία, να μας κάτσει σε ένα από τα games που θα παίξουμε. Ειδικά στις γυναίκες η συχνότητα εμφάνισης είναι πολύ μεγάλη.

Συνοψίζοντας, το τένις όσο εύκολο και αν δείχνει στα μάτια σας, είναι ένα άθλημα αρκετά πολύπλοκο και αν θέλετε να δημιουργήσετε μία κερδοφόρα στρατηγική θα πρέπει να λαμβάνετε υπ'όψιν τα παραπάνω κριτήρια και να μελετάτε τα παιχνίδια πριν ποντάρετε στις στοιχηματικές εταιρίες.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ