valspar.png

Στην ουρά του φιδιού

09:23 | 21 Μάρ 2024 3 min read
09:23 | 21/03/2024 3 min read
valspar.png

Το τελευταίο τουρνουά στην περιοχή της Florida διεξάγεται στην Copperhead Course η οποία βρίσκεται στο Innisbrook Resort. Το Valspar Championship (21/3, 13:35) δεν είναι το τυπικό τουρνουά στη Φλόριντα, καθώς οι διάδρομοι είναι γεμάτοι με δέντρα και υπάρχουν αρκετές αλλαγές υψομέτρου. Αν μη τι άλλο, αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα τουρνουά στην Καρολίνα.

Το μοντέλο μου αξιολόγησε τον Justin Lower ως την καλύτερη τιμή στην αγορά του Τοπ-40 λόγω της 15η θέσης που κατέχει στον τομέα Weighted Proximity εκτός των 150+ γιάρδων, κάτι που βοηθάει επίσης και στον τομέα Weighted Strokes Gained: Total (13η θέση συνολικά). Όπως σε όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα, διαφαίνονται ορισμένες κόκκινες σημαίες που θα "θαμπώσουν" το προφίλ του, αλλά ο Lower έχει το value και μπορεί να διαπρέψει στις κρίσιμες περιοχές στο Copperhead έτσι ώστε να τερματίσει μέσα στο Τοπ-40.

BET365 Προσφορά* Εγγραφής για νέα μέλη
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Sungjae Im, Justin Thomas & Keegan Bradley μπορούν να διαπρέψουν σε αυτό το τουρνουά αν δεν τους διαψεύσει το putter τους. Eric Cole & Cameron Young θα μπορούσαν να θεωρηθούν κάποιες safe επιλογές μιας και τους ταιριάζουν τέτοιες πίστες. Ένας φοβερός fairways hitter είναι ο Aaron Rai. Διαθέτει φοβερό approach και στις δύο τελευταίες εκκινήσεις του έχει "κερδίσει" 4.9 και 8.6 strokes αντίστοιχα.

Ο Doug Ghim είναι ένα υπέροχο bet αυτή την εβδομάδα στο Valspar. Τερμάτισε 13ος, 12ος, 8ος, 16ος και 16ος στα προηγούμενα πέντε τουρνουά του. Το παιχνίδι του ταιριάζει εξαιρετικά σε αυτή την πίστα. Άλλοι τρεις παίκτες οι οποίοι ξεπροβάλλουν από το μοντέλο μου είναι οι Billy Horschel (στον οποίο έχουμε επενδύσει αρκετά φέτος αλλά και πέρυσι), ο Ben Silverman ο οποίος έχει 3 Τοπ-20 τερματισμούς φέτος και ο Hayden Springer ο οποίος έχει πολύ καλά στατιστικά στους τομείς greens in regulation και par-three scoring αλλά και έχει πολύ αξιόπιστο putting.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το Τοπ-40, ο Jacob Bridgeman με τη φοβερή ακρίβεια και ο Fred Biondi (ο οποίος ήταν NCAA Champion με τους Florida Gators) και ξέρει πολύ καλά αυτές τις πίστες έχουν καλή τύχη αν τα πράγματα πάνε με το μέρος τους. Για τις αγορές τερματισμού συγκεντρωτικά θα "κλείσουμε" τις προτεινόμενες επιλογές μας με τους παρακάτω αθλητές:

  • Maverick McNealy - Top 20
  • Andrew Novak - Top 40
  • Peter Malnati - Top 40
  • Rico Hoey - Top 40

Επιλογές για όλα τα γούστα οι οποίες καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς γνώστες του Γκολφ. Είτε σας αρέσουν οι "καλοί" παίκτες είτε σας αρέσουν τα underdogs η στήλη σας προσφέρει όλη την γκάμα πάντα με την αντίστοιχη αιτιολόγηση βάσει του ενστίκτου αλλά και των μαθηματικών. Καλή επιτυχία σε όλους !

Πρόταση πονταρίσματος

To Finish Top-40
Finishing Posit.
Justin Lower
25/03
02:00
WD
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τελικό Αποτέλεσμα - Tony Finau vs S.
Best Position H.
Tony Finau vs S.
25/03
02:00
CUT
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
To Finish Top-20
Finishing Posit.
Keegan Bradley
25/03
02:00
CUT
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
To Finish Top-20
Απόδοση
3.25
Finishing Posit.
Aaron Rai
25/03
02:00
CUT
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
To Finish Top-10
Finishing Posit.
Doug Ghim
25/03
02:00
Τ67
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
To Finish Top-40
Finishing Posit.
Fred Biondi
25/03
02:00
Τ29
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ