Η Ducati και ο Bagnaia ξέρουν τη δουλειά.jpg

Η Ducati και ο Bagnaia ξέρουν τη δουλειά

22:20 | 26 Οκτ 2024 3 min read
22:20 | 26/10/2024 3 min read
Η Ducati και ο Bagnaia ξέρουν τη δουλειά.jpg

Γεια σας φίλοι μου. Η σημερινή ημέρα ανήκε στη Ducati που κατάφερε να πετύχει το απόλυτο. Το πρωί έλαβαν χώρα οι σημαντικές κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Buriram της Ταϊλάνδης, με τον Francesco Bagnaia να κάνει την έκπληξη και να παίρνει την pole position.

Πτώσεις είχαν ο Martin και ο Marquez, αφήνοντας έτσι την εργοστασιακή Lenovo Ducati να κάνει το 1-2. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει και τον αγώνα ο Martin, ενώ ο Marquez δεν είναι μακριά στην πέμπτη θέση. Απογοήτευση για Binder που δεν κατάφερε να περάσει από το Q1, μένοντας στην 13η θέση. Αντίθετα οι Quartararo και Di Giannantonio κατάφεραν να προκριθούν από το Q1 και να καταλάβουν τις θέσεις 6 και 8.

Ας δούμε αναλυτικά τη σειρά εκκίνησης του αγώνα:  

Bagnaia, Bastianini, Martin, Bezzecchi, M.Marquez, Quartararo, Acosta, Di Giannantonio, A.Marquez, Vinales, Morbidelli, Zarco, Binder, Espargaro, Miller, A.Fernandez, Rins, Nakagami, Mir, R.Fernandez, Marini, Savadori.

Τα αποτελέσματα του αγώνα Sprint στη Buriram:

Bastianini, Martin, Bagnaia, M.Marquez, A.Marquez, Morbidelli, Bezzecchi, Di Giannantonio, Binder, Quartararo, Miller, Zarco, Mir, R.Fernandez, Espargaro, A.Fernandez, Rins, Nakagami, Marini, Vinales, Savadori, Acosta.

O αγώνας Sprint βρήκε νικητή τον Enea Bastianini που εκμεταλλεύτηκε την κόντρα στην εκκίνηση μεταξύ των Bagnaia - Martin και πέρασε στην πρωτοπορία. Έπειτα διαχειρίστηκε με μαεστρία την πρώτη θέση και έπειτα από την προσπέραση του Martin στον Bagnaia δεν χρειάστηκε να δώσει τη θέση του στον ομόσταυλό του. Ο Pecco έχει και αυτό το πλεονέκτημα, καθώς από την άλλη ο Morbidelli είναι απογοητευτικά αργός και στις πιο πίσω θέσεις. Ο Marc Marquez δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο, αφού η περσινή Ducati του υστερούσε αρκετά στις μεγάλες ευθείες της πίστας του Buriram.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι προτάσεις μας για τον αγώνα της Buriram στην Ταϊλάνδη:

H σημερινή ημέρα ανήκε στον Enea Bastianini που επωφελήθηκε στην αρχή και είχε ένα εύκολο αγώνα στο Sprint. O αγώνας όμως είναι μεγαλύτερος και δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει την ίδια απόδοση. Πιστεύουμε ότι η τριάδα θα είναι οι Bagnaia - Martin και Marquez. Άρα στο H2H με τον Marc Marquez, θα πάμε με τον Ισπανό σε σχέση με τον Bastianini.

Πάμε τώρα σε ένα ακόμα H2H, αυτό ανάμεσα στις δορυφορικές Ducati των Bezzecchi και Di Giannantonio. Ο Bezzecchi διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές του, με μεγάλη πτώση σε σχέση με την περσινή. Ο Di Giannantonio δεν έχει κάνει κάτι το εντυπωσιακό φέτος, αλλά δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα. Βλέπουμε να κερδίζει τον ομόσταυλό του στο μεταξύ τους H2H.

O Pecco Bagnaia είδε τη διαφορά του να ανοίγει στο πρωτάθλημα αναβατών από τον Martin στους 22 βαθμούς. Η Ducati δεν θέλει με τίποτα να δει ένα δορυφορικό αναβάτη να παίρνει τον τίτλο. Σίγουρα ο Bagnaia θα έχει την υποστήριξη όλων από εδώ και πέρα και σίγουρα του Bastianini. Με ανώτερη μηχανή από όλους, αν δεν κάνει κάποιο λάθος πιστεύουμε θα καταφέρει να πάρει μια σημαντική νίκη. Δεν έχει πλέον περιθώρια να δει τη διαφορά του να ανοίγει από τον Martinator.

H μάχη θα είναι καυτή στην κορυφή και θα κριθεί στους τελευταίους γύρους. Ο Martin θέλει να βρίσκεται στη δυάδα και να πιέσει όσο μπορεί τον Bagnaia. Ο Marquez λογικά θα μονομαχήσει με τον Bastianini για την τρίτη θέση του βάθρου. Βλέπουμε τον Bagnaia να κερδίζει με μικρή διαφορά που θα είναι ανάμεσα στο μισό με ένα δευτερόλεπτο.

Τηλεοπτική μετάδοση:

Ο αγώνας στην πίστα της Buriram θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 5 HD στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος. Καλό αγώνα να έχουμε, με δράση, προσπεράσματα και αρκετά κέρδη για όλους.

Πρόταση πονταρίσματος

F.Bagnaia
GP Ταϊλάνδης: Ν.
27/10
10:00
Βagnaia
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
M.Marquez
Head to Head (α.
27/10
10:00
Marquez
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Di Giannantonio
Head to Head (α.
27/10
10:00
Di Giannantonio
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Από 0.501 έως 1.000 δευτ.
Απόδοση
6.00
GP Ταϊλάνδης: Π.
27/10
10:00
Οver 3.0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ