Πρώτη μάχη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.jpg

Πρώτη μάχη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

10:33 | 09 Μάρ 2024 3 min read
10:33 | 09/03/2024 3 min read
Πρώτη μάχη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.jpg

Γεια σας φίλοι μου. Ξεκίνησε η δράση μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες στο μαγικό πρωτάθλημα του MotoGP, καθώς χθες είχαμε τις δύο πρώτες περίοδους δοκιμών στην πίστα του Κατάρ. Στο FP1 που ήταν κάπως αναγνωριστικό, ταχύτερος όλων ήταν ο Jorge Martin με την Pramac Ducati, ενώ τον ακολούθησαν από κοντά ο Espargaro, Acosta και M.Marquez. 

Ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία τις δεύτερες δοκιμές για να δούμε ποιοι θα εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη δεκάδα του αγώνα, εν τέλει ξαφνικά εμφανίστηκε η βροχή μέσα στην έρημο του Κατάρ και άλλαξε τα δεδομένα. Η Dorna μαζί με τις ομάδες αποφάσισε να μετακινήσει το FP2 για το Σάββατο το μεσημέρι, άρα οι χρόνοι που γράφτηκαν δεν θα παίξουν κανένα ρόλο. Άρα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η σημερινή ημέρα, με δυνατό FP2, κατατακτήριες και το απόγευμα ο αγώνας Sprint. Για την ιστορία, ο Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος στο βρεγμένο,  με τους A.Fernandez και Acosta να ακολουθούν.

Ας δούμε αναλυτικά την κατάταξη στα FP της Παρασκευής:

FP1Μartin, Espargaro, Acosta, M.Marquez, Binder, Zarco, Bastianini, Di Giannantonio, Miller, Bagnaia, A.Marquez, Oliveira, Vinales, R.Fernandez, Rins, Mir, Marini, Bezzecchi, Quartararo, A.Fernandez, Nakagami, Morbidelli.

FP2: M.Marquez, A.Fernandez, Acosta, Miller, Binder, R.Fernandez, Bastianini, Di Giannantonio, A.Marquez, Zarco, Mir, Bagnaia, Bezzecchi, Quartararo, Vinales, Marini, Morbidelli, Martin, Espargaro, Oliveira, Nakagami, Rins.

Τι «βλέπουμε» για τις κατατακτήριες και τον αγώνα Sprint στην πίστα τoυ Κατάρ:

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Jorge Martin πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά με το ρυθμό που έχει δείξει. Ο Ισπανός δείχνει ακόμα πιο διψασμένος σε σχέση με πέρυσι, αφού ξέρει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να βρεθεί στην εργοστασιακή Ducati. Ο Bagnaia πάντα ξεκινάει κάπως νωθρά το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στη συνέχεια. Εμείς θα πάμε με τον Martinator στο μεταξύ τους H2H.

Μπορεί ο ρούκι της δορυφορικής KTM να κερδίσει τον έμπειρο και αρκετά δυνατό Binder; Ο Acosta έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στο Moto2, αλλά πλέον δείχνει να ξεχωρίζει και στη μεγάλη κατηγορία. Εμάς δεν θα μας εκπλήξει αν καταφέρει να κερδίσει τον Binder στη μάχη του χρόνου στις κατατακτήριες.

Ο αγώνας Sprint στο Losail του Κατάρ πέρυσι κερδήθηκε από τον Jorge Martin. Φέτος δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα. Η Ducati και πάλι είναι η πιο ισχυρή μοτοσυκλέτα και ο Martin θα είναι από τους πρωταγωνιστές. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να ξεκινήσει με νίκη στον πρώτο μίνι αγώνα της χρονιάς. Δυνατοί αναμένονται και οι Acosta, Vinales και Di Giannantonio.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP του Κατάρ θα μεταδοθούν ζωντανά από το Cosmote Sport 5 HD στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας Sprint αρχίζει στις 18:00. Καλή επιτυχία σε ό,τι παίξετε, ενώ αύριο θα ακολουθήσει και η στήλη του αγώνα.

Πρόταση πονταρίσματος

J.Martin
Αγώνας Sprint G.
09/03
18:00
Martin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
J.Martin
Head to Head (Π.
09/03
14:10
Μartin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αcosta
Απόδοση
2.20
Head to Head (Π.
09/03
14:10
Binder
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ