jorge.jpg

Θα πάμε με το φαβορί

14:41 | 02 Απρ 2022 3 min read
14:41 | 02/04/2022 3 min read
jorge.jpg

Γεια σας φίλοι μου. Οι αλλαγές του προγράμματος για τις ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες του GP της Αργεντινής έχουν επηρεάσει προφανώς και τη δική μας στήλη. Οι σημερινές επιλογές μας έγιναν με γνώμονα την πείρα μας και τη δυναμική των ομάδων και αναβατών, χωρίς να έχουμε κάποιο δεδομένο από την πίστα της Αργεντινής. Μάλιστα οι αναβάτες έχουν να βρεθούν εκεί από το 2019, οπότε τα πράγματα θα είναι κάπως περίπλοκα.

Με τη γνωστή απουσία του Marc Marquez που αναρρώνει, όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες βρίσκονται στην Αργεντινή και προετοιμάζονται για τη μάχη των ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμών. Λέμε όλοι, καθώς αυτή η καθυστέρηση στο πρόγραμμα ευνόησε και τον Takaaki Nakagami, που μετά από το πρωινό αρνητικό τεστ στον Covid-19, πέταξε για την Αργεντινή για να τρέξει κανονικά στον αγώνα.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας δούμε αναλυτικά την κατάταξη και στα δύο FP της Παρασκευής:

FP1: -

FP2: -

Δεν πραγματοποιήθηκε κανένα από τα δύο FP. Θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο oi τρεις από τις τέσσερις περίοδοι ελεύθερων δοκιμών και το βράδυ στις 23:05 θα αρχίσουν οι κατατακτήριες δοκιμές.

Τι βλέπουμε για τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Αργεντινής:

Ξεκινάμε από τη Suzuki και τη κόντρα μεταξύ των δύο αναβατών της. Επιτέλους ο Rins δείχνει σταθερός, δεν πέφτει και έχει ξεκινήσει το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα από τον Mir. Όσο ο Alex Rins δεν πέφτει, η μάχη μεταξύ τους θα φουντώνει. Η Suzuki ωστόσο δείχνει να μην μπορεί ακόμα να παλέψει για βάθρα και νίκες, οπότε οι συνεχείς παρουσίες στους βαθμούς είναι ο στόχος. Το καλό ξεκίνημα του Rins και το γεγονός ότι κέρδισε τον Mir εδώ το 2019, μας οδηγούν στην στήριξη του, στο μεταξύ τους H2H.

Πάμε τώρα στην πρωταθλήτρια Ducati και στη μάχη των αναβατών της. Κακό ξεκίνημα και από τους δύο στη χρονιά, ειδικά για τον Bagnaia. Και ο Miller θα έπρεπε να τα πάει καλύτερα, ειδικά στη βροχή της Ινδονησίας που δεν κατάφερε ούτε στο βάθρο να ανέβει. Πιστεύουμε ότι ο Miller έχει βολευτεί λίγο καλύτερα με τη φετινή Ducati και στους πρώτους αγώνες θα είναι μπροστά από τον Bagnaia. Κάτι βέβαια που σύντομα πρόκειται να αλλάξει. Άρα με τον Miller στο μεταξύ τους H2H των κατατακτήριων δοκιμών.

Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.5
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.6
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.8
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα κλείσουμε με τη μάχη της pole position. Ποιος αλήθεια θα μπορούσε να κάνει πρόβλεψη για το νικητή; Φέτος τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα και με τον Marquez πάλι εκτός, πολλοί αναβάτες μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Είναι γνωστή η άποψη μας για τον Jorge Martin, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο όνομα που έρχεται και τον πιστεύουμε πολύ. Επίσης πρέπει και να ρεφάρει μετά από δύο κακούς αγώνες. Θα γίνει μάχη του Ισπανού της Pramac Ducati με τον Quartararo, αλλά θεωρούμε ότι ο Jorge θα είναι αυτός που στο τέλος θα επικρατήσει. Τον δίνουν φαβορί όλες οι στοιχηματικές και σε απόδοση 3.50. Ίσως κάτι θα ξέρουν περισσότερο.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP της Αργεντινής θα μεταδοθούν ζωντανά από το Cosmote Sport 7 HD στις 23:05. Καλή επιτυχία σε ό,τι παίξετε και τα λέμε αύριο με τη στήλη του αγώνα.

Πρόταση πονταρίσματος

A.Rins
Head to Head: A.
02/04
23:05
Rins
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
J.Miller
Head to Head: J.
02/04
23:05
Miller
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
J.Martin
GP Αργεντινής: .
02/04
23:05
A.Espargaro
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ