Βάθρο για Rins, δύσκολα για Marquez...

02:09 | 02 Μαι 2021 2 min read
02:09 | 02/05/2021 2 min read

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Χριστός Ανέστη. Το MotoGP πατάει γκάζι την Κυριακή του Πάσχα για το τέταρτο φετινό GP του πρωταθλήματος στην πίστα της Jerez στην Ισπανία.

Όπως σωστά προβλέψαμε, ο Fabio Quartararo ήταν ασυναγώνιστος και κατέκτησε την 4η pole position του στην πίστα της Jerez, στις τέσσερις συμμετοχές του εκεί. Δίπλα του από την πρώτη σειρά θα εκκινήσουν οι Morbidelli - Miller, ενώ από τη δεύτερη σειρά εκκινούν οι Bagnaia, Nakagami και Zarco. Πολύ άσχημα τα πράγματα για Marc Marquez και Rossi, που θα εκκινήσουν από τη 14η και 17η μόλις θέση.

Ας δούμε αναλυτικά την αυριανή σειρά εκκίνησης:

Quartararo, Morbidelli, Miller, Bagnaia, Nakagami, Zarco, Vinales, A.Espargaro, Rins, Mir, Binder, Bradl, P.Espargaro, M.Marquez, Bastianini, Oliveira, Rossi, Marini, Petrucci, A.Marquez, Lecuona, Savadori, Rabat.




Oι προτάσεις μας για τον αγώνα:

Θα ξεκινήσουμε με τον Marc Marquez. Ο Ισπανός είχε μία άσχημη πτώση στο FP3, που τον έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Φαίνεται ότι έπαθε μια μικρή διάσειση. Σίγουρα ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τον Ισπανό και δεν θα μας κάνει εντύπωση κάποια πτώση λόγω του μεγάλου του εγωισμού.

Πάμε τώρα σε έναν από τους μεγάλους άτυχους του προηγούμενου αγώνα. Ο Alex Rins είναι ένας εκπληκτικός αναβάτης και μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αναρριχήσεις και πτώσεις. Αυτή τη φορά δεν νομίζουμε ότι θα πέσει, άρα το βάθρο είναι πολύ πιθανό, αν θέλει να έχει και ελπίδες για τον τίτλο.

Επόμενο σημείο μας, ο Maverick Vinales. Είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Μπορεί να παλέψει για τη νίκη, αλλά και να βρεθεί εκτός δεκάδας. Εμείς βλέπουμε να κάνει καλό αγώνα, αλλά δεν θα ρισκάρουμε με την παρουσία του στο βάθρο. Θα πάμε με το πιο safe, την παρουσία του στην πρώτη εξάδα.

Φαβορί για νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά είναι ο τρομερός Γάλλος Fabio Quartararo, που φέτος είναι άλλος αναβάτης. Αν δεν αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, μπορεί να εξαφανιστεί μπροστά, χωρίς να απειληθεί. Το έκανε και πέρυσι, μπορεί να το κάνει και φέτος. Αν δεν βρεθεί κάποια Suzuki πίσω του, μπορεί και να κερδίσει και να το κάνει με μεγάλη διαφορά.

Ο αγώνας στην πίστα της Jerez στην Ισπανία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 7 HD στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Καλό αγώνα να έχουμε, με δράση και προσπεράσματα και αρκετά κέρδη για όλους.

Πρόταση πονταρίσματος

F.Quartararo
GP Ισπανίας: Νι.
02/05
15:00
J.Miller
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
M.Vinales
Απόδοση
1.70
Antepost - Top .
02/05
15:00
7ος
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
3.001 ή περισσότερο
Απόδοση
4.00
Περιθώριο Νίκης.
02/05
15:00
AΠό 1.5 μέχρι 2.0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
A.Rins
Απόδοση
3.00
Antepost - Top .
02/05
15:00
20ος
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όχι
Απόδοση
5.00
Θα ολοκληρώσει .
02/05
15:00
Ναι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ