dsc1507-4_1.video_list_3x.jpg

Πολλές επιλογές για όλα τα γούστα...

11:14 | 31 Μάρ 2019 3 min read
11:14 | 31/03/2019 3 min read
dsc1507-4_1.video_list_3x.jpg

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Χθες Σάββατο διεξήχθησαν οι κατατακτήριες δοκιμές του GP της Αργεντινής, με τελικό νικητή τον Marc Marquez που πήρε την του pole position στη συγκεκριμένη πίστα. Aπό την πρώτη σειρά εκκίνησης θα εκκινήσουν και οι Vinales - Dovizioso.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον "γιατρό", που κατατάχθηκε 4ος και  θα εκκινήσει μπροστά ακριβώς από τους Μiller και Μorbidelli. Ο καιρός κατά την διάρκεια του αγώνα είναι ένα μυστήριο, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε για ακόμη μία χρονιά βροχή στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Μέτρια έως κακή η χθεσινή μας συγκομιδή, αφού πετύχαμε 1/3 επιλογές μας. Σήμερα έχουμε πολλά και διαφορετικά σημεία που θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε με θετικό πρόσημο.

Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας δούμε αναλυτικά την αυριανή σειρά εκκίνησης:

Marquez, Vinales, Dovizioso, Rossi, Miller, Morbidelli, Quartararo, Crutchlow, Nakagami, Petrucci, P.Espargaro, Lorenzo, A.Espargaro, Oliveira, Abraham, Rins, Bagnaia, Zarco, Mir, Rabat, Syahrin, Iannone.

Οι προτάσεις μας για αύριο:

H Yamaha έδειξε πολύ καρό ρυθμό και οι Vinales - Rossi θα εκκινήσουν από την 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Το βάθρο είναι πιθανό, πιστεύουμε ότι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πετύχει είναι ο Ισπανός.

Το απόλυτο φαβορί, υπό στεγνές συνθήκες, για την νίκη είναι ο Marc Marquez. Οι αποδόσεις που του δίνουν είναι πολύ χαμηλές και δεν αξίζει να ασχοληθείς. Ωστόσο θα πάμε με τον Dovizioso ως τον καλύτερο των υπολοίπων. Ας ελπίσουμε μόνο μην βρέξει, γιατί στη βροχή δεν το έχει ο Ιταλός...Επίσης αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο να μην πάρει τη νίκη ο Marquez, ποντάροντας σε μία κακή εκκίνηση ή την βροχή.

Πάμε τώρα σε μία μάχη Head to Head ανάμεσα στους δύο οδηγούς της δορυφορικής Yamaha, τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Quartararo και τον Morbidelli. Έχουμε μεγάλη πίστη στον Quartararo με την ταχύτητα που έχει δείξει και στο Κατάρ και εδώ και θεωρούμε πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Morbidelli στο τέλος του αγώνα.

Η εκκίνηση είναι η ευκαιρία του Dovizioso να βρεθεί μπροστά από τον Marquez και θα ρίξουμε ένα μικρό ποντάρισμα στην προοπτική αυτή.

Θα κλείσουμε την σημερινή στήλη μας με δύο τετράδες και την επιλογή από αυτές του αναβάτη που θα τερματίσει ψηλότερα. Από την πρώτη τετράδα που αποτελείται από τους Lorenzo - Quartararo - Rins - Nakagami, η επιλογή μας θα είναι ο Γάλλος Quartararo που όπως είπα είναι εκπληκτικό ταλέντο. Aπό την δεύτερη τετράδα, αυτή των Crutchlow - Miller - Petrucci - Morbidelli, θα πάμε με τον Βρετανό Cal Crutchlow που και σε στεγνό και σε βρεγμένο έχει δείξει καλό πρόσωπο στη συγκεκριμένη πίστα.

Ο αγώνας της Αργεντινής θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 7 HD στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Καλό αγώνα να έχουμε, με δράση και προσπεράσματα και αρκετά κέρδη για όλους. Τα λέμε ξανά σε δύο εβδομάδες με το Grand Prix του Austin στο Τέξας των Η.Π.Α.

Πρόταση πονταρίσματος

Άλλος αναβάτης
Head to Head: M.
31/03
21:00
M.Marquez
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Α.Dovizioso
Απόδοση
4.75
Who will lead a.
31/03
21:00
M.Marquez
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
F.Quartararo
Απόδοση
2.15
Head to Head:
F.Quartararo vs.
31/03
21:00
F.Quartararo
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
F.Quartararo
Απόδοση
3.50
Antepost best c.
31/03
21:00
A.Rins
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
C.Crutchlow
Απόδοση
2.40
Antepost best c.
31/03
21:00
J.Miller
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
A.Dovizioso
Απόδοση
3.50
Winner without .
31/03
21:00
V.Rossi
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
M.Vinales
Θέσεις 1-3:
31/03
21:00
Not Classified
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ