Την πρώτη ομάδα που έχει πέσει στην Α’ Τουρκίας, τολμώ να πω, πως την βρήκαμε. Το όνομα αυτής, Ιστανμπούλσπορ. Δε είναι μόνο το αγωνιστικό σκέλος, αλλά και οι «μαγκιές» που έκανε στα μέσα της εβδομάδας. Παίρνουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η ομάδα από τη δυτική πλευρά της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται διαρκώς στα χαμηλά της βαθμολογίας, ούσα η μοναδική που δεν έχει φτάσει στο… διψήφιο (μόλις 8 πόντους). Με τη χειρότερη επίθεση της λίγκας (11 γκολ) και την 3η χειρότερη άμυνα (27 τέρματα). Αγωνιστικά δεν το έχει, ωστόσο πάμε τώρα στα εξωαγωνιστικά. Την περασμένη Τρίτη και μετά και το σκηνικό στην Άγκυρα (με τη μπουνιά προέδρου σε ρέφερι), έπαιζε εντός έδρας με την Τραμπζονσπόρ, όπου ο πρόεδρος της έκανε τα «δικά» του. Διέταξε από την ομάδα του να αποσυρθεί από τον αγωνιστικό χώρο (μετά το 70'), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή Αλί Σανσαλάν. Και μιλάμε για μία κατάσταση, εντελώς τρελή, αφού οι ίδιοι οι παίκτες τον εκλιπαρούσαν να πάρει πίσω την απόφαση του, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας. Λες και άλλα κλαμπ δεν έχουν αδικηθεί, μόνο το δικό του. Το θέμα φυσικά έφτασε από την πρώτη στιγμή στην Ομοσπονδία και τα πράγματα δεν είναι καλά για την ίδια. Αναμένονται τιμωρίες, με αφαίρεση βαθμών και λογικά χρηματικό πρόστιμο.
Και τώρα έχει να δώσει ματς με τη Σίβασπορ (εκτός), εκεί όπου αναμένεται να τα βρει… μπαστούνια. Αυτό διότι η γηπεδούχος ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της εντός έδρας νίκη και που λογικά θα μπει με φόρα για να «καθαρίσει» από νωρίς. Οι «γιγκιντολάρ» παλεύουν διαρκώς, άλλες φορές τους βγαίνει (κυρίως εκτός), άλλες όχι! Υπάρχει δίψα για το «τρίποντο» μπροστά στο κοινό τους. Το καλοκαίρι έπαιξαν με τη σημερινή αντίπαλο φιλικό και την κέρδισε εύκολα 3-0. Ας είναι οδηγός αυτό το αποτέλεσμα. Πάντως, ο άσος κρατιέται ακόμη σε οριακά επίπεδα και για να του δώσω αξία, θα κολλήσω και το Over 1,5 (αλλά σε bet builder), ώστε να ισχύει η πρώιμη πληρωμή σε περίπτωση προβαδίσματος με δύο γκολ. Και το κάνω αυτό, γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μου το τελευταίο διάστημα.
Διπλασιάζω, λοιπόν, με την παρέα του Χάρη Χαρίση (αυτό το παιδί μία κλήση στην Εθνική έτσι για τα μάτια του κόσμου, δεν θα την άξιζε;).