Η μία δεν μπορεί και η άλλη δε θέλει

10:51 | 23 Μαι 2021 2 min read
10:51 | 23/05/2021 2 min read

Η Βαλένθια μας έδωσε τον άσο με το χάντικαπ των 11.5 πόντων με ένα ξέσπασμα στο φινάλε στον αγώνα κόντρα στη Φουενλαμπράδα. Όσον αφορά το βασικό μας ποντάρισμα για αυτό το διήμερο, δηλαδή τον άσο της Μπιλμπάο στον αγώνα με την Μπανταλόνα, προλάβαμε την απόδοση στο 2.08 και πλέον κινείται μεταξύ του 1.60 και του 1.65. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιβεβαιωθεί το σημείο, αλλά σημαίνει σίγουρα ότι παίξαμε σωστά.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Αναντολού Εφές. Στα δύο πρώτα παιχνίδια, η Εφές έδειξε ότι κάνει… πλάκα κόντρα στους «αετούς». Είναι πολύ ανώτερη ομάδα και σίγουρα σήμερα θέλει να τελειώνει τη σειρά για να επικεντρωθεί στο final 4 της EuroLeague που διεξάγεται στο τέλος της εβδομάδας στην Κολωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα της, είχε πάρει διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο και αν δεν χαλάρωνε στο φινάλε, η διαφορά θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη από τους 19 και τους 18 πόντους αντίστοιχα.

Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεσίκτας από την άλλη, μπορεί να εντυπωσίασε στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν, ωστόσο η Εφές δεν είναι στα… κυβικά της και αυτό φαίνεται ειδικά στον τομέα της άμυνας. Στην επίθεση έχει ταλέντο και λύσεις, αλλά αμυντικά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Πιστεύω ότι η σειρά θα τελειώσει σήμερα, αλλά φυσικά δεν θα ασχοληθούμε με το 1.16 του διπλού. H Μπεσίκτας δεν μπορεί να παίξει άμυνα και η Εφές δεν θέλει, επειδή δεν την χρειάζεται, οπότε θα πάρουμε το combo 2 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες τουλάχιστον 80 πόντους σε απόδοση 2.10.

Πρόταση πονταρίσματος

2 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες τουλάχιστον 80 πόντους
Μπεσίκτας
Αναντολού Εφές
23/05
17:00
66 96
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ