Η δυάδα από το EuroCup πέρασε… σβηστή, με το Under της Μόρναρ Μπαρ και το Over στο Μπουντούσνοστ - Βίρτους Μπολόνια, αλλά μας τα χάλασε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία προηγήθηκε με 18 πόντους, αλλά… κατάφερε να χάσει στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν. Θετικό το πρόσημο, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την EuroLeague και τον αγώνα Βαλένθια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι δεν είναι καλά, αφού έχουν χάσει τρία διαδοχικά παιχνίδια στη διοργάνωση με αποτέλεσμα να πέσει από την πρώτη θέση. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια, αλλά αντίθετα επέστρεψε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος για δεύτερη φορά φέτος πήρε… συγχωροχάρτι μετά από πειθαρχικό παράπτωμα. Στην προηγούμενη επιστροφή του, ο Αμερικανός είχε δώσει «ρέστα», καθώς μέτρησε 27 πόντους σε 26 λεπτά κόντρα στη Ζαλγκίρις και πιστεύω ότι και σήμερα μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο.
Η ΤΣΣΚΑ θέλει τη νίκη, καθώς αν συνεχίσει την ίδια πτωτική πορεία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την πρώτη τετράδα, οπότε είναι λογικό ο Ιτούδης να στηρίξει πολλά στον Τζέιμς, ειδικά με τις απουσίες των ψηλών και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κλάιμπερν. Θεωρώ ότι ο Αμερικανός μπορεί να ξεπεράσει τους 20 πόντους, οπότε επιλέγω το Over 19.5 σε απόδοση 1.80.