μήτογλου.jpg

Μπορεί να του δώσει ενέργεια

10:18 | 17 Δεκ 2020 1 min read
10:18 | 17/12/2020 1 min read
μήτογλου.jpg

Κακή μέρα η χθεσινή για την στήλη, καθώς έγινε το 0/2 με την Τρέντο να είναι σε πολύ κακή μέρα κόντρα στην Γκραν Κανάρια και την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αποδεικνύεται… λίγη στον αγώνα με τη Βιλερμπάν, καθώς ξύπνησε αργά.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου. Οι «πράσινοι» έρχονται από μία… εξοντωτική ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη παράταση. Πέρα από την ήττα και τα παράπονα για τη διαιτησία, ο συγκεκριμένος αγώνας έχει αφήσει στον Γιώργο Βόβορα και το πρόβλημα της κούρασης, καθώς αρκετοί παίκτες έμειναν στο παρκέ για περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο (Παπαπέτρου 44 λεπτά, Παπαγιάννης 35).

Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα, περιμένω ότι θα βγουν μπροστά κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος έμεινε στο παρκέ την Τρίτη για μόλις 14'. Ο 24χρονος μπορεί να πάρει χρόνο τόσο στο «4» όσο και στο «5» και θεωρώ ότι ταιριάζει αρκετά στα κορμιά των παικτών της Άλμπα Βερολίνου. Το line για τους πόντους του είναι στο 7.5 και πιστεύω ότι μπορεί να το ξεπεράσει, δίνοντάς μας το Over στο 1.85.

Πρόταση πονταρίσματος

Μήτογλου over 7.5 πόντοι
Παναθηναϊκός
Άλμπα Βερολίνου
17/12
21:00
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ