Την τελευταία φορά που τα είπαμε μας απασχόλησε ένα ειδικό στοίχημα με απόδοση 81.00, το οποίο αφορούσε τον πρώτο προπονητή που θα αποχωρήσει από ομάδα της EuroLeague, με την επιλογή μου να είναι ο Χαουμέ Πονσαρνάου. Δυστυχώς, η αγορά δεν έμεινε διαθέσιμη για πολλή ώρα. Παρακολουθούμε την εξέλιξη που θα έχουν τα bets που πρόλαβαν να παιχτούν και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η αγορά, θα ενημερώσουμε για το πώς θα κινηθεί και το ταμείο της στήλης.
Πάμε στη σημερινή επιλογή, όπου θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Χαποέλ Χολόν με την Σολέ για το Basketball Champions League. Τους Ισραηλινούς τους είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, όταν και έχασαν πολύ δύσκολα από την ΑΕΚ με 100-96, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Στέφανος Δέδας έχει δημιουργήσει μια πολύ γρήγορη ομάδα, η οποία στηρίζεται στο επιθετικό ταλέντο των Αμερικανών της και προσπαθεί να κερδίσει μέσα από την επίθεση. Παράλληλα, το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό τη Χολόν, η οποία θέλει να πάρει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο κολλητές ήττες που έχει γνωρίσει την τελευταία εβδομάδα.
Η Σολέ είναι μια κλασική γαλλική ομάδα που προσπαθεί να παίξει γρήγορο μπάσκετ και είναι σχετικά αφελής στο κομμάτι της αμυντικής προσήλωσης. Μπορεί να φτάσει σε ψηλά σκορ και νομίζω ότι ο ρυθμός που αναμένεται να δώσει η Χολόν στην επίθεση, θα τη βοηθήσει, ώστε να παίξει κι αυτή γρήγορα.
Από το συγκεκριμένο παιχνίδι μου αρέσει ο άσος στο -7.5 και το over στους 166.5 πόντους, αλλά η επιλογή μου θα είναι το combo 1 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες τουλάχιστον 80 πόντους στο 3.20.
Πάμε να δούμε και μερικές σκέψεις από τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια…
- Στο Τόφας-Νίμπουρκ μου αρέσει το 1 & Τόφας over 82.5 γιατί οι Τούρκοι παίζουν σε υψηλό τέμπο, αλλά και το over 2.5 τρίποντα του Σον Κιλπάτρικ.
- Στο Μπιλμπάο-Μπάμπεργκ, οι Βάσκοι ψάχνουν μια νίκη για να φτιάξουν την ψυχολογία τους και νομίζω ότι μπορούν να την πάρουν. Άσος στο -3.5.
- Στο Ουλμ-Μπρέσια, μου αρέσει το Under 157.5, καθώς οι Ιταλοί δεν έχουν εύκολο σκορ.
- Στο Άρης-Ηρακλής, μπορεί το line να είναι χαμηλό, αλλά και πάλι το Under 147.5 έχει το προβάδισμα.