spb.jpg

Ένα over από ACB και δύο μακροχρόνια από την Τουρκία

11:21 | 25 Σεπ 2020 2 min read
11:21 | 25/09/2020 2 min read
spb.jpg

Το Περιστέρι είχε τον έλεγχο του αγώνα για 32-33 λεπτά κόντρα στον Προμηθέα, αλλά όταν σημειώνεις 9 πόντους στην τέταρτη περίοδο δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για τίτλο και φυσικά ούτε εμείς για ταμείο. Στην Ισπανία, πάντως, ο Λούκα Βιλντόζα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, αφού πήρε και πάλι πολλά σουτ (4 δίποντα και 9 τρίποντα), οπότε έβγαλε το over 10.5 από την τρίτη περίοδο, σημειώνοντας συνολικά 14 πόντους.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα της Σαν Πάμπλο Μπούργος με την Γκραν Κανάρια, όπου κοντράρονται δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες της Liga Endesa. Η Σαν Πάμπλο Μπούργος έδειξε από πέρυσι ότι είναι μία από τις ομάδες που δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της, ενώ ακόμα και στην πρεμιέρα όταν δοκιμάστηκε στην έδρα της Μπαρτσελόνα, έπαιξε σε πολύ υψηλό τέμπο και έχασε με 89-86. Η Γκραν Κανάρια από την άλλη, έχει φέτος στον πάγκο τον… μετρ της επίθεσης, Πορφίριο Φισάκ, ο οποίος σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο για την προβληματική αμυντική εικόνα της ομάδας στον αγώνα της πρεμιέρας (νίκη με 107-102 στην παράταση κόντρα στην Μπιλμπάο), απάντησε ότι φέτος υπάρχει πολύ ταλέντο στην επίθεση και θα βασιστεί σε αυτό. Το line είναι ψηλά, αλλά δεν τις… φοβάμαι τις δύο ομάδες και έτσι επιλέγω το over 168.5 στο 1.85.

Μιας και αύριο αρχίζει το πρωτάθλημα της Τουρκίας, θα δώσω δύο μακροχρόνιες επιλογές, όπως έκανα την προηγούμενη εβδομάδα με την ACB. Αρχίζουμε από την Καρσίγιακα, η οποία στα μάτια μου είναι μία από τις 4-5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και στόχος της είναι να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, στο τέλος του πρωταθλήματος. Θεωρώ το ενδεχόμενο να είναι η ομάδα της Σμύρνης στην πρώτη οχτάδα και να προκριθεί στα playoffs κάτι περισσότερο από πιθανό, οπότε το επιλέγω στο 1.55 με δυνατό ποντάρισμα.

Πάμε και στην Μπεσίκτας, μια ομάδα που θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, όταν και στηριζόταν σε έμπειρους Αμερικανούς με μεγάλα συμβόλαια. Με… αφορμή την κρίση που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και τα ήδη μεγάλα οικονομικά προβλήματα που είχε η ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια, φέτος αποφασίστηκε να γίνει μια ριζική ανανέωση, οπότε στο ρόστερ της δεν υπάρχει κανένας παίκτης μεγαλύτερος των 23 ετών. Στα φιλικά, η εικόνα της είναι καλή, αλλά δεν νομίζω ότι θα αντέξει για να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ. Το 2.15 για να μην τα καταφέρει είναι καλό και θα το επιλέξω.

Διαβάστε ΕΔΩ το αφιέρωμα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Πρόταση πονταρίσματος

Όχι
Μπεσίκτας: Είσο.
15/05
00:00
Όχι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Nαι
Καρσίγιακα: Είσ.
15/05
00:00
Ναι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
over 168.5 πόντοι
Σαν Πάμπλο Μπού.
Γκραν Κανάρια
25/09
20:45
92 60
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ