Screenshot_5555.png

Περιμένω τη νίκη του Μαρόκου

14:38 | 06 Ιουν 2024 2 min read
14:38 | 06/06/2024 2 min read
Screenshot_5555.png

Υποχρεωτικά παραμένω στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αφρικής και επιλέγω την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Ζάμπια. Ένα ματς ως τώρα για το Μαρόκο και νίκη στον 5ο όμιλο, δύο για τη Ζάμπια με μία ήττα και μία ισοπαλία. Αν και οι όμιλοι έχουν κανονικά 6 ομάδες, ο όμιλος του Μαρόκου έχει 5 διότι αποχώρησε η Ερυθραία. Προφανώς οι Μαροκινοί δεν θα έχουν θέματα να περάσουν, αφού στο όμιλό τους πλέον εκτός της Ζάμπια, είναι ο Νίγηρας, η Τανζανία και το Κονγκό.

Οπότε πέντε μήνες μετά την αναμέτρηση στο AFCON, το Μαρόκο και η Ζάμπια πρόκειται να συναντηθούν ξανά (τότε επικράτησε το Μαρόκο). Όσον αφορά τον αγώνα, τα στοιχεία προφανώς αναδεικνύουν μέγα φαβορί τους Μαροκινούς, αν και τελευταία κάνουν κάπως «νερά». Ουδείς ξεχνά την σοκαριστική έξοδο τους από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Βλέπω παρόντα τον Ελ Κααμπί, απόντα τον Νασίρ Μαζραούι (Μπάγερν) αλλά και τον Αμίρ Ριτσάρλισον (Ρεμς), αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα, αφού αντικαταστάτες υπάρχουν άνετα.

Διαστημική Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα*
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να είμαι φιλαλήθης δεν σκάλισα διεξοδικά τη Ζάμπια, διότι και να το έκανα τι θα καταλάβαινα; Μάλλον τίποτα. Πάντως βλέπω μερικές απουσίες (Σακαλά που τσακώθηκε με τον προπονητή, Λαμέκ Μπαντά, της Λέτσε λόγω τραυματισμού) αλλά δεν γνωρίζω αν θα επηρεάσουν. Καταλήγω και περιμένω τη νίκη του Μαρόκου, υπό τις προϋποθέσεις που βλέπετε στο bet.

Πρόταση πονταρίσματος

1 & Under 4.5 & πρώτο γκολ Μαρόκο & 1Χ 2ο Ημ.
Μαρόκο
Ζάμπια
07/06
22:00
1 0/2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ