5555555555.jpg

Αγώνας για να μείνουμε στο «συν»

02:40 | 23 Ιαν 2024 2 min read
02:40 | 23/01/2024 2 min read
5555555555.jpg

Στο Κόπα Άφρικα εξακολουθεί να γίνεται το «έλα να δεις». Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γλυτώσει με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά. Επιβίωση μπορεί να υπάρξει μόνο στο live αν παίζεις παλαβομάρες. Χτες πάλι ήταν να απορείς πώς γίνεται η Γκάνα να προηγείται έως το 91’ με 2-0 και τελικά να ισοφαρίζεται 2-2, με συνέπεια να κινδυνεύει να αποκλειστεί. Πώς γίνεται η Αίγυπτος να φέρνει τρίτο σερί σκορ 2-2 και πάλι με θρίλερ. Να χάνει με 1-0, να κάνει ανατροπή στο 93’, να δέχεται την ισοφάριση στο 99’, αλλά να παίρνει την πρόκριση με το γκολ που έφαγε η Γκάνα στο 94’!!! Απλά επαληθεύομαι για το «πάρτι» που έλεγα πως θα κάνει ο μπουκ.

Η στήλη κάνει αγώνα να βγει με θετικό πρόσημο από το Κόπα Άφρικα, έχοντας ως τώρα +4.3 μονάδες που το θεωρώ «άθλο» με τις σκηνές τρόμου που βλέπω. Σήμερα ή θα αυξήσω το θετικό πρόσημο ή θα πάω στα αρνητικά, με το ματς Μαυριτανία - Αλγερία. Η Μαυριτανία για να ελπίζει πως θα προκριθεί μέσα στις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, θέλει μόνο νίκη. Όσον αφορά την Αλγερία έχουμε σενάρια. Με νίκη είναι εξασφαλισμένη 100%. Στη χειρότερη θα βγει 3η αλλά θα περάσει. Μπορεί όμως να βγει και πρώτη στον όμιλο αν αυτή κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και στο άλλο ματς (Αγκόλα – Μπουρκίνα Φάσο) έρθουν ισόπαλες. Περνάει και με ισοπαλία, σίγουρα ως 3η.

Τα στατιστικά του αγώνα δίνουν παράσταση νίκης στην Αλγερία στο 70.7%, η ισοπαλία έχει 19.9% και το διπλό 9.4%. Βέβαια θα έχετε παρατηρήσει πως όλα αυτά πάνε στον βρόντο αφού θα επαναλάβω πως σας είχα αναφέρει πως οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές χωρίς να έχουν σχέση με την πραγματικότητα των αγώνων. Δεν «τσιμπάω» με το 70% (βλέπε Μαρόκο πριν λίγες μέρες) παρόλο που είναι μεγάλο ποσοστό για παράσταση νίκης. Συνεπώς καταλήγω στο bet builder που βλέπετε, με κριτήριο τα στατιστικά τους γενικότερα αλλά και στο τουρνουά (τα κόρνερ της Αλγερίας ως τώρα είναι 14 στο πρώτο και 4 στο δεύτερο ματς). Τα κόρνερ είναι επικίνδυνα διότι αν οι φαβόρες προηγηθούν μετά γυρνάνε πίσω να κρατήσουν το σκορ και πάπαλα. Ελπίζω συνεπώς να μην προηγηθεί γρήγορα η Αλγερία (αν προηγηθεί) και φυσικά να μην φάει γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόταση πονταρίσματος

X2 & N/G 1ο Ημ. & Under 3,5 & Over 3.5 κόρνερ Αλγερία (Bet Builder)
Μαυριτανία
Αλγερία
23/01
22:00
OXI
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ