Στο Μαρόκο υπάρχει η αναμέτρηση της Ρατζά με την Ουινιόν Τουαργκά στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Μποτόλα. Οι «Ρατζαουί» που έχουν χάσει έδαφος βρίσκονται στην 4η θέση, 7 πόντους πίσω από την ΦΑΡ Ραμπάτ, ενώ η Ουνιόν είναι στην 7η με 25 πόντους και χωρίς στόχους.
Η Ρατζά μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που σήκωσαν πολύ γκρίνια (0-0 στη Ζαντιντί και ήττα με 3-1 στη Σαφί), ξεκίνησε σε κλίμα εσωστρέφειας την φετινή της προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής. Εκεί όμως «άστραψε και βρόντηξε», διαλύοντας πρώτα εντός την Βάιπερς με 5-0 και μετά εκτός έδρας τη Σίμπα με 3-0. Προφανώς οι δύο αυτές νίκες άλλαξαν άρδην το κλίμα στην ομάδα, αλλά και τους οπαδούς, που τώρα θα την ενισχύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η Ουνιόν έχασε τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που ήταν μία καλή πορεία στο Κύπελλο. Αποκλείστηκε στα πέναλτι πριν από λίγες μέρες εντός έδρας από την πρωτοπόρο ΦΑΡ Ραμπάτ, μετά από μεγάλη μάχη. Δεν έχει πλέον κάτι άλλο να παλεύει πέραν της καλής κατάταξης στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι μάλλον θα κάνουν μερικές αλλαγές προκειμένου να μην εξοντωθούν οι παίκτες από τους σερί αγώνες, αλλά υπάρχει το βάθος πάγκου για να κατεβάσουν δυνατή και αξιόπιστη ομάδα. Δεν έγινε γνωστό το τι θα πράξει η Ουνιόν που σε κάθε περίπτωση αγωνίζεται χωρίς άγχος. Η Ρατζά που οφείλει να καλύψει έδαφος στο πρωτάθλημα, δεν έχει περιθώρια για τρίτη σερί γκέλα. Χάρη η Ουνιόν δεν θα της κάνει διότι ως ομάδα προέρχεται από τα περίχωρα του Ραμπάτ, που μάχεται ποδοσφαιρικά την Καζαμπλάνκα. Περιμένω εύκολα ή δύσκολα νίκη των γηπεδούχων με το σπρώξιμο του κόσμου.