Ελπίζω το κακό με τα γκολ που τρώω στο 90’ να τρίτωσε μετά τον χτεσινό άσο στο ματς της Καμπιλί που έχασε παντελώς άδικα. Το πρόγραμμα σήμερα είναι πλούσιο αλλά έτσι από αντίδραση θα διαλέξω ένα ματς στην Ιορδανία. Αυτό ανάμεσα στην Αλ Σαρίχ με την Αλ Φαϊσαλί Αμμάν.
Το ματς εκ πρώτης δείχνει εύκολο καθώς η Σαρίx είναι τελευταία και η Φαϊσαλί 3η, αλλά δεν το φαντάζομαι έτσι. Βασικοί λόγοι ότι η Σαρίχ ψάχνει μία αντίδραση και όπως διαβάζω σήμερα αναμένεται να παίξει «Κούγκι» για τον ένα πόντο. Επίσης στη Φαϊσαλί χτύπησε ο καλύτερος της παίκτης (Χατέμ Αλ Ρουσαντί) και αυτό είναι πρόβλημα.
Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ πως η Φαϊσαλί να βρει τον τρόπο να περάσει νικηφόρα (οφείλω να προσθέσω πως η προϊστορία πάντως έχει ισοπαλίες) και το σκορ να μην ανοίξει υπερβολικά. Τα στατιστικά της γηπεδούχου δείχνoυν εντός 7-7 γκολ σε 7 ματς και της φιλοξενούμενης εκτός 10-4 επίσης σε 7, συνεπώς δικαιολογούμε στην επιλογή του Under.