Ναι μεν πολλά τα ματς σε Γιουρόπα και Κόνφερενς αλλά ελάχιστο το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού στα περισσότερα το σκορ του πρώτου αγώνα έκρινε σχεδόν τα πάντα. Ένα από τα λίγα που είναι ακόμα ανοιχτό, είναι αυτό ανάμεσα στη Βασιλεία και την Μπρόντμπι.
Οι Δανοί ως γνωστόν επικράτησαν στο πρώτο ματς με 1-0, ενώ σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα μάλλον δεν άξιζαν και δεύτερο γκολ. Έξω συνεπώς πάνε σχετικά καλά ως τώρα, μέσα όμως είναι τα προβλήματα αφού λίγες μέρες μετά διασύρθηκαν με 4-1 από την Κοπεγχάγη. Η Βασιλεία από πλευράς της έχασε το πρώτο ματς, παρουσιάζοντας προβλήματα από το κέντρο και μπροστά. Ουσιαστικά δεν απείλησε. Στο εγχώριο πρωτάθλημα μπόρεσε να σταθεί οριακά όρθια και να πάρει το 0-0 από την Γιουνγκ Μπόις. «Έκλεισε» ο Θεός τα μάτια που λένε κι επιβίωσε.
Το πρώτο ματς έδειξε ότι δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες. Η διαφορά όμως έγκειται σε βάθος χρόνου, εκεί όπου οι Ελβετοί έχουν μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία και δείχνουν καλύτεροι. Σε αυτό ποντάρω ζητώντας τον άσο.