images.jpg

Στοιχηματική βόλτα στα πέριξ

22:05 | 06 Μαι 2022 3 min read
22:05 | 06/05/2022 3 min read
images.jpg

Η στήλη και σήμερα θα περνοδιαβεί ξανά διάφορα πρωταθλήματα στα οποία υπάρχουν αγώνες με σχετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Σφαξιέν – Μπεν Γκουερντάνε. Ξεκινάω από Τυνησία. Η Σφαξιέν έχει δύο αγώνες και είναι χωρίς νίκη (0-1-1) ενώ η Γκουερντάνε έχει δύο ήττες αντίστοιχα. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι πως η Σφαξιέν έχει στόχο να βγει στους θεσμούς ενώ η Γκουερντάνε να περάσουν οι αγώνες και να πάει διακοπές. Είδα και τα δύο ματς της Σφαξιέν η οποία έπαιξε μπάλα και κυνήγησε τα ματς. Αυτό με την Σαχέλ (1-1) της ξέφυγε στο όριο, ενώ με την παντοδύναμη Εσπεράνς έκανε επίσης καλή εμφάνιση. Εκτίμησή μου είναι ότι θα σημειώσει την πρώτη της νίκη επί ενός σαφώς ασθενέστερου αντιπάλου.

Αλμερία – Αμορεμπιέτα. Η επιλογή είναι βέβαια από τη Σεγούντα. Το έργο ευκολοδιάβαστο. Η Αλμερία με νίκη προβάλει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απευθείας άνοδο, την στιγμή που υπάρχει το ματς Εϊμπάρ – Βαγιαδολίδ, στο οποίο φυσικά εύχεται να επικρατήσει η Εϊμπάρ. Το υπόλοιπο της πρόγραμμα έχει κατά σειρά το εκτός με Ρεάλ Β, το εντός με Αλκορκόν και τελειώνει στη Μαδρίτη με τη Λεγανές. Πρόγραμμα απόλυτα βατό. Η Αμορεμπιέτα δεν έχει καμία απολύτως τύχη να τη γλυτώσει άσχετα με το τι λένε αυτή τη στιγμή τα μαθηματικά. Το να κάνει 4 σερί νίκες με Αλμερία, Ουέσκα, Καρταχένα και Πονφεραντίνα και ταυτόχρονα να γκελάρουν συνεχώς Μάλαγα και Χιχόν το θεωρώ αδύνατον. Το γήπεδο σήμερα θα είναι φίσκα, ο πρόεδρος ήρθε με απευθείας πτήση από το Ριάντ για τον αγώνα και γενικά η θέληση για νίκη από πλευράς Αλμερία είναι τεράστια. Θεωρώ λογικό σημείο τον άσο που υποχρεωτικά ενισχύω.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πονφεραντίνα – Μπούργος. Αναμέτρηση και πάλι από τη Σεγούντα με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Καταρχήν καθαρίζουμε με την Μπούργος η οποία έχει σωθεί, συνεπώς διαχειρίζεται τους υπόλοιπους αγώνες της όπως επιθυμεί. Όμως δεν ξέρω ιδίως εκτός έδρας κατά πόσο μπορεί να βελτιώσει αυτό το 4-3-12 που έχει ως τώρα. Όλο το μεγάλο κίνητρο νίκης είναι με την πλευρά της Πονφεραντίνα. Αφού έκανε το τρελό διπλό στη Φουενλαμπράδα, έριξε εντός ντόρτι στην Καρταχένα και σαφώς μπροστά στο φανατικό κοινό της στο κλουβί του «Τοραλίν» μπορεί να κερδίσει. Ο γερόλυκος Βραζιλιάνος στράικερ Γιούρι παραμένει καυτός, υπάρχει βοήθεια επιθετικά από Ένριχ, συνεπώς ο άσος που ψάχνω έχει τύχη.

ΦΑΡ Ραμπάτ – Ράπιντ Κουέντ Ζεμ. Η αναμέτρηση είναι από το Μαρόκο. Στις 30 του περασμένου μηνός είδα με εξαιρετικό ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Ουιντάντ με τη Ραμπάτ που τέλειωσε 3-0. Πλασματική η εικόνα του ματς που διαμορφώθηκε στο φινάλε (τα δύο γκολ μετά το 92’) και ενώ έπαιζε από το 25’ με δέκα παίκτες. Η ομάδα είναι 5η και στοχεύει να μπει στην 4αδα (ισοβαθμεί με την 4η  Μπερκάνε) που οδηγεί στους θεσμούς συνεπώς το κίνητρό της είναι μεγάλο. Η Ζεμ είναι τελευταία και καταϊδρωμένη. Δεν της δίνω καμία τύχη σωτηρίας διότι το μόνο που κάνει σχεδόν σε .όλους τους αγώνες της είναι να παίζει κλεφτοπόλεμο. Το ίδιο θα κάνει και στη Ραμπάτ αλλά δε νομίζω να γλυτώσει.

Πρόταση πονταρίσματος

Τελικό Αποτέλεσμα - Πονφεραντίνα
Πονφεραντίνα
Μπούργος
07/05
22:00
2 0 (πρ. πληρωμή)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 (-1 Α.Η.)
Αλμερία
Αμορεμπιέτα
07/05
19:15
3 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 (-0,75 Α.Η.)
ΦΑΡ Ραμπάτ
Ράπιντ Κουέντ Ζ.
07/05
19:00
3 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 (-0,75 Α.Η.)
Σφαξιέν
Μπεν Γκουερντάν.
07/05
17:00
0 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ