cover.jpg

Δύο κακές αμυντικά ομάδες

22:39 | 04 Μαι 2022 2 min read
22:39 | 04/05/2022 2 min read
cover.jpg

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά φτωχό χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Οριακά ξεχώρισα από τα Η.Α.Ε. την αναμέτρηση της Κχοφακάν με την Αλ Ουρούμπα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος Κχοφακάν που έχει προπονητή το πολύ γνωστό Αργεντινό Καλδερόν, είναι στην 11η θέση με 21 πόντους και δίνει αγώνα για την σωτηρία. Χαοτική ομάδα από την άποψη ότι με την ίδια ευκολία που θα βάλει 4 γκολ (πριν δύο αγωνιστικές στης Μπάνι Γιάς) με άλλη τόση θα τα δεχτεί στο τελευταίο με την Άτζμαν. Αμυντικά θα την χαρακτήριζα κακή με τα 40 γκολ που έχει δεχτεί (έχει βάλει 30).

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φιλοξενούμενη Αλ Ουρούμπα είναι 13η και προτελευταία στο όριο της γραμμής με 10 πόντους. Ομάδα αμυντικά «σουρωτήρι», ενίοτε η χαρά των αντίπαλων επιθετικών καθώς είναι η χειρότερη αμυντικά ομάδα της κατηγορίας με 52 γκολ παθητικό σε 21 αγώνες. Η αναμέτρηση από πλευράς Καλδερόν χαρακτηρίστηκε «εξάποντη», «ένας τελικός Κυπέλου που οφείλουμε να κερδίσουμε για να ησυχάσουμε σε μεγάλο βαθμό με την παραμονή μας». Από την άλλη πλευρά, ο Τυνήσιος κόουτς Φαθί Αλ-Ομπαϊντί των φιλοξενουμένων δηλώνει πως «δεν τα παρατάμε καθώς υπάρχουν ακόμα 5 αγωνιστικές και όλα γίνονται».

Ταπεινή εκτίμησή μου είναι πως ακόμα και διπλό να κάνει σήμερα η Ουρούμπα δεν γλιτώνει το... φουντάρισμα, διότι το πρόγραμμά της είναι βαρύ σαν... ελέφαντας. Με τη λογική ότι η χάλια αμυντικά Ουρούμπα θα πρέπει να ρισκάρει απέναντι σε μία ομάδα χαοτική σε άμυνα και επίθεση, με οδηγεί στο ασιατικό που επέλεξα. Βλέπω δηλαδή εκτός έδρας αυτό το 0-2-8 με 6-29 γκολ της Ουρούμπα και λέω έχω ελπίδες.

Πρόταση πονταρίσματος

1 (-1 Α.Η.)
Κχορφακάν
Αλ Ουρούμπα
05/05
17:00
1 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ