غلاف الدور السعودي.jpg

Με τον λογικό άσο

00:17 | 28 Οκτ 2021 1 min read
00:17 | 28/10/2021 1 min read
غلاف الدور السعودي.jpg

Το πολύ απρόβλεπτο πρωταθλήματα στη Σαουδική Αραβία είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την αναμέτρηση της Αλ Σαμπάμπ κόντρα στην Αλ Ταεέ, να ανοίγει την 10η αγωνιστική.

Η γηπεδούχος είναι στην 3η θέση, σε καλό φεγγάρι, έχοντας δώσει τελευταία αγώνες με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Πήρε ισοπαλία έξω από την πρωτοπόρο Νταμάς, μετά ισοπαλία μέσα με το... θηρίο, την Αλ Χιλάλ και μετά έκανε τρεις σερί νίκες, εκ των οποίων η τελευταία εκτός έδρας επί της 2ης Ιττιχάντ. Το πινακάκι της συνεπώς είναι καταπράσινο. Στόχος της Σαμπάμπ, τουλάχιστον, η έξοδος στους θεσμούς.

Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

download.png

Η χαμηλών δυνατοτήτων Αλ Ταέε είναι προτελευταία, προερχόμενη από δύο σερί ήττες. Το πρόγραμμά της, εσχάτως, είχε αγώνες μόνο με τις ομάδες από τη 12η θέση και κάτω (σύνολο 16 ομάδες), με εξαίρεση την 8η Αλ Αχλί, που έχασε (η άλλη ήττα από την 13η Άμπχα). Η λογική λέει ότι λόγω δυναμικότητας, θα βολοδέρνεται πέριξ της γραμμής, με μόνο μέλημα τη σωτηρία.

Αν δεν κλονιστούν οι ισορροπίες και οι ομάδες παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, ο άσος δύσκολα θα χαλάσει. Το χάντικαπ έχει τύχη λόγω της άμυνας της Ταέε που είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Η προϊστορία δείχνει το ματς στα δύο γκολ. 

Πρόταση πονταρίσματος

1 (-1 Α.Η.)
Αλ Σαμπάμπ
Αλ Ταέε
28/10
19:50
3 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ