Στοίχημα με τον «χασογκόλη»

00:27 | 05 Απρ 2021 1 min read
00:27 | 05/04/2021 1 min read

Στη Πριμέρα υπάρχει σήμερα η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ των πολλών προβλημάτων. Λογικό φαβορί βέβαια οι Καταλανοί αλλά ως εκεί. Η αναζήτηση κάποιας καλύτερης απόδοσης με έσπρωξε να ασχοληθώ με πιθανό σκόρερ της αναμέτρησης.

Η προϊστορία, λοιπόν, λέει πως κατά πρώτο λόγο ο Μέσι και μετά ο Γκριεζμάν, είναι οι δυο παίκτες των Καταναλών που  έχουν σκοράρει αρκετές φορές κατά των Πουθελάνος. Ο Αργεντινός σε 12 παιχνίδια τούς έχει βάλει 8 γκολ και ο Γάλλος σε 8 ματς επίσης 8 γκολ. Το πρόβλημα βέβαια με τον Γάλλο είναι πως είναι «χασογκόλης». Μπορεί να βάλει το απίθανο και να χάσει αυτό στο κενό τέρμα. Εκτιμώ πάντως πως σήμερα θα σκοράρει.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ωστόσο, οι δύο παίκτες της Βαρκελώνης δεν είναι οι πιο ενεργοί που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ εναντίον της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Αυτή η «τιμή» ανήκει στον Νίνο, τον τρέχοντα παίκτη της Έλτσε, ο οποίος σε 15 παιχνίδια έχει σκοράρει εννέα γκολ, αν και αυτός με το καλύτερο ποσοστό είναι ο Ράφα Μιρ, ο αρχισκόρερ της Ουέσκα, που σημείωσε τέσσερα γκολ σε μία σεζόν σε δύο παιχνίδια.

Πρόταση πονταρίσματος

Γκριεζμάν anytime
Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Βαγιαδολίδ
05/04
22:00
ΟΧΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ