Η σημερινή στοιχηματική βόλτα με βγάζει στο Σουλτανάτο του Ομάν. Ο βασικός λόγος είναι για να δω πρώτα την Αζίζα με τα «πιασίματα» της, να χορεύει έξοχα «μπέλι ντανς». Ομολογώ ότι μου αρέσει αυτό το θέαμα, ίσως γιατί στο DNA μου δεν είμαι και τόσο καθαρόαιμος Ευρωπαίος. Δηλαδή προτιμώ να βλέπω την Αζίζα παρά τα μπαλέτα Μπολσόι. Ας πάρουμε λοιπόν λίγο γεύση από την Αζίζα, η οποία ξέρει να λικνίζει τα προσόντα της για να ανεβάσουμε λίγο αδρεναλίνη.
https://www.youtube.com/watch?v=lJ0OVUorESM
Να πούμε τώρα και δυο λογάκια για το ματσάκι της ημέρας. Επαναληπτικός τελικός Κυπέλλου με την Ντοφάρ να υποδέχεται τη Σιμπ στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι δύο αυτές ομάδες είναι κατά τεκμήριο οι καλύτερες της χώρας τα τελευταία έτη, συνεπώς δίκαια βρίσκονται εδώ σε ένα πρόωρο τελικό. Ο πρώτος αγών ήταν αμφίρροπος, με την Σιμπ να είναι πιο καλή στο πρώτο μέρος και να έχει φάσεις να σκοράρει (αμφότερες είχαν ακυρωθέντα γκολ), με το σκηνικό να αλλάζει στην επανάληψη, όπου η Ντοφάρ μακράν ήταν καλύτερη παίζοντας μονότερμα την αντίπαλό της.
Στο πρωτάθλημα πρώτη είναι η Σιμπ, με δύο πόντους παραπάνω από τη Ντοφάρ (η μόνη αήττητη στη χώρα), η οποία όμως έχει ποινή 6 βαθμών αλλιώς θα ήταν πρώτη μακράν. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά θέματα. Το ματς σωστά είναι μοιρασμένο στις αποδόσεις του, αλλά εμένα μου κάνει καλύτερα Ντοφάρ που την θεωρώ ένα κλικ καλύτερη.
Υ.Γ. Υπάρχει και ο άλλος ημιτελικός όπου η Σουβαίκ υποδέχεται την Αλ Ιττιχάντ. Στο πρώτο ματς έχασε με 2-1 (με πέναλτι και αυτογκόλ) αλλά εκτιμώ ότι θα νικήσει και θα πάει τελικό. Στοιχηματικά πάντως δεν θα ασχοληθώ εδώ με αυτό το ματς. Απλά λέω και σε αυτό την αίσθησή μου.