Επιστρέφει η στήλη, αφού ξεπέρασε μερικές αναποδιές που όπως πάντα έρχονται ξαφνικά και από το πουθενά. Καιρό πριν είχα ανακατευτεί με το UEFA Nations League το οποίο μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Στους παρακμιακούς ομίλους θα πάω και πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση των Νήσων Φερόε που υποδέχονται την Ανδόρα.
Βλέπω τα Φερόε να προπορεύονται με 7 πόντους, με την Ανδόρα τελευταία στους 2 πόντους. Η Μάλτα και η Λετονία κατέχουν τις ενδιάμεσες θέσεις. Όμιλος χαμηλής δυναμικότητας, στον οποίον η Ανδόρα σε 3 ματς ναι μεν δεν έχει σημειώσει γκολ (λίγο πολύ αναμενόμενο), αλλά έχει δεχτεί μόλις ένα (όχι αναμενόμενο). Τα Φερόε πάντως είναι πιο παραγωγικά και είναι στα 5 γκολ (τα 3 με τη Μάλτα).
Ουσιαστικά ξενικά ο δεύτερος γύρος, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο εκτός (Μάλτα, Λετονία) και μόνο την Ανδόρα εντός. Αυτό θα πει πως για να έχουν δικαίωμα μία γκέλας εκτός, για να διατηρηθούν στη πρώτη θέση, θα πρέπει απαραίτητα να κερδίσουν την τελευταία του ομίλου Ανδόρα. Τα αγωνιστικά νέα δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξουν το παραμικρό ρόλο. Ας ελπίσουμε η επαλήθευση του σημείου να γίνει με πειστικό τρόπο για να βγει το χάντικαπ.