Πριν από λίγο άνοιξαν οι αποδόσεις στην «εξωτική» Ιορδανία και μου έκανε εντύπωση ένα αυριανό ματς. Αυτό ανάμεσα στη πρωταθλήτρια Αλ Φαϊσαλί Αμάν που πάει στην έδρα αλλά χωρίς θεατές, της Σαμπάμπ Αλ Ορντόν.
Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, η φετινή Σαμπάμπ δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την περυσινή δυνατή ομάδα που τερμάτισε 4η και είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία στο Αραβικό κύπελλο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει γίνει μεγάλη ανανέωση στην ομάδα και πως φέτος θα στηριχτεί σε νεαρούς παίκτες. Δείγμα της φετινής Σαμπάμπ είχαμε στο ματς της πρεμιέρας, όπου ξεκίνησε με «ντόρτια» στην έδρα της Αλ Σαρίχ.
Δεν παραβλέπω ότι η Φαϊσαλί έχει κάποιες απουσίες και αρκετούς αμφίβολους (λόγος που κόλλησε στο 0-0 την πρεμιέρα), αλλά ο μπουκ μάλλον κάνει λάθος στις αποδόσεις εδώ λόγω πλημμελούς πληροφόρησης, το οποίο θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, με το σκεπτικό ότι το ρεπορτάζ περί νεανικής ομάδας της Σαμπάμπ είναι σωστό.