85e65bddccf832a28d823c98d4b5955b.jpg

Στα ζόρια η Ζόρια

11:26 | 06 Ιουν 2020 2 min read
11:26 | 06/06/2020 2 min read
85e65bddccf832a28d823c98d4b5955b.jpg

Το ουκρανικό πρωτάθλημα βρίσκεται εν εξελίξει και αν εξαιρέσουμε την πρώτη θέση όπου η Σαχτάρ κάνει περίπατο, από κει και κάτω το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Είναι μεγάλο διότι 4 ομάδες επί ίσης όροις δίνουν μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Σήμερα υπάρχει το ματς της Ζόρια που υποδέχεται την Κόλος Κοβαλίβκα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττες τις υποχρεώσεις του, ήττες που είχαν διαφορετικό χρώμα. Η μεν Ζόρια έχασε στην Ολεκσάντρια με αρκετή γκρίνια για τη διαιτησία καθώς το «κοράκι» σφύριζε μονίμως με καθυστέρηση, ενώ το πέναλτι εναντίον της στο φινάλε ήτο ελαφρώς «φαντασματάκι». Όσον αφορά στον έλεγχο από τον VAR, οι αντιδράσεις ήταν πιο αργές και από τον... Επιτάφιο. Είχε συνολικά έξι καλές φάσεις αλλά και προβλήματα φυσικής κατάστασης.  Η Κόλος έχασε εντός από την Ντέσνα, ήταν καλούλα σε γενικές γραμμές αλλά και πάλι αμυντικά ήταν για πέταμα. Ένα γκολ το άξιζε, αλλά άξιζε να φάει και άλλα.

Το ρεπορτάζ του αγώνα αναφέρει ότι η Ζόρια προπονήθηκε πολύ σκληρά για τη σημερινή αναμέτρηση, ότι απών είναι ο τιμωρημένος βασικός μέσος Μπογκντάν Μιχαϊλιτσένκο ενώ παραμένουν εκτός οι από καιρό τραυματίες Νικίτα Σεβτσένκο, Σεργκέι Μαϊμπορόδα και Μαξίμ Καζάκοβ, που προφανώς δεν επηρεάζουν σε τίποτα. Παράλληλα έγιναν εξετάσεις για τον ιό στην ομάδα και βγήκαν «καθαρές». Το γεγονός εορτάστηκε παράλληλα με τα γενέθλια του Νικίτα Καμεγιούκ που έκλεισε τα 35. Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς Κόλος. Ο προπονητής δήλωσε ότι η ομάδα του άρεσε αλλά και αυτή έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση.

Τα στατιστικά των ομάδων έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον. Η Ζόρια έχει αποτελέσματα εδώ και καρό όπως 1- 0, 2- 0, 0- 1, 1- 0, 0-1, όλα under και N/G. Η Κόλος δέχεται γκολ επί 7 σερί ματς. Και οι δύο «μισούν τις ισοπαλίες. Από τις 28 Σεπτεμβρίου έχει να κάνει «Χ» η Κόλος  (5-0-11), επί 14 σερί χωρίς ισοπαλία και η Ζόρια (10-0-4).

Η Ζόρια θέλει διάκριση και Ευρώπη ενώ η Κόλος παίζει για να παίζει χωρίς κίνητρο. Θα πάρω το χάντικαπ της Ζόρια όσο και αν... ζορίζεται.

Πιθανές ενδεκάδες

 

Πρόταση πονταρίσματος

1 (-1.25 Α.Η.)
Ζόρια
Κόλος Κοβαλίβκα
06/06
17:00
1 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ