SougiasSite.png

Ομάδες, «ανώμαλα «ρήματα»

02:14 | 05 Οκτ 2019 3 min read
02:14 | 05/10/2019 3 min read
SougiasSite.png

Κάθε Σαββατοκύριακο το «κουπόνι» (μα τi λέξη και αυτή) έχει 100δες αγώνες, όμως με κάποιο περίεργο και ανεξήγητο τρόπο, δουλεύει ο μαγνήτης της ανωμαλίας και με μπλέκει με ομάδες, «ανώμαλα ρήματα». Θα γίνουμε και φιλόλογοι στο φινάλε για να βρούμε τις «πτώσεις» τους  και τις «κλίσεις» τους. Λεξικό θέλουμε ανωμάλων ρημάτων θέλουμε να τις βάλουμε μέσα διότι όλο και αυξάνουν κάθε αγωνιστική.

Μετά χτεσινό γκολ στο 94΄στο Ιράν (βαρέθηκα να τρώω γκολ στο θάνατο, καλύτερα να χάνω με 8-0 να το χορτάσω ρε αδελφέ), είπα να μπλέξω και στην άμμο της Αιγύπτου να δούμε πως θα πάμε φέτος από σκόνη. Το έργο ακόμα αρκετά άγνωστο αλλά λέω να κάνω την αρχή με τον πατριώτη μας, τον Τάκη Γκώνια, έναν από τους ελάχιστους προπονητές που δεν απολύθηκε πέρυσι. Όλως παραδόξως η Ουάντι Ντέγκλα τον εμπιστεύτηκε πέρυσι σε μία περίοδο που η ομάδα έκανε κοιλιά... εγκύου 9 μηνών. Η Ντέγκλα παντελώς ανώμαλη πέρυσι. Αδύνατον να κερδίσει εντός και ταυτόχρονα αδύνατον να χάσει εκτός. Φέτος άρχισε τα ίδια κόλπα. Ήττα στο 88’ εντός με την Τάντα και ισοπαλία εκτός 2-2 στην Χαράς Ελ Χοντούν με γκολ που έφαγε στο 82’ και ενώ ξεκίνησε με 2-0 μπροστά στο σκορ. Διαβάζω πως σκύλιασαν και πως έψαξαν πολύ το θέμα για να διορθώσουν τα πάντα, ψάχνοντας ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στις αδυναμίες της Ελ Ισμαϊλί που υποδέχονται σήμερα. Άλλη ανωμαλάρα αυτή. Ξεκίνησε με νίκη εκτός και στο καπάκι έχασε εντός. Από απουσίες, είδα να λείπουν δύο βασικοί στην Ισμαϊλί, με τιμωρία ο τερματοφύλακας Φαουζί και με τραυματισμό ο αμυντικός Γιαζίντ. Ελπίζω ρε Τάκη τουλάχιστον να μη στείλεις πάλι αδιάβαστους και να πάρεις το ματσάκι όπως έκανες πέρυσι.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία η μοίρα μου το έχει να πάω να μπλέξω σήμερα με τη Βαλένθια που υποδέχεται την Αλαβές. Σας είναι γνωστές οι παθογένειες και τα θέματα της Βαλένθια, για τα οποία έχω αναφερθεί στα ρεπορτάζ του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα να έχει καταντήσει μία ανώμαλη ομάδα, την οποία δεν ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις. Μεσοβδόμαδα έχασε από τον Άγιαξ αλλά όπως και να το κάνουμε τουλάχιστον ένα γκολ το άξιζε. Τώρα υποδέχεται την Αλαβές που σε καμία περίπτωση δεν είναι Άγιαξ. Η Βαλένθια με τους Ολλανδούς υπέφερε στο κέντρο, το οποίο κέντρο της Αλαβές προφανώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση. Αλίμονο δηλαδή. Όποιος είδε το Σοσιεδάδ – Αλαβές καταλαβαίνει τι εννοώ. Κατά τη γνώμη μου εκείνο που θα χρειαστεί η Βαλένθια είναι να εμφανιστεί λίγο καλύτερη στην άμυνα και να βγάλει τον ίδιο αριθμό φάσεων που έκανε και με τους Ολλανδούς. Έχει αδυναμίες ναι, αλλά δεν θα υποδεχτεί το θηρίο. Μαθηματικά είναι αδύνατον να έχει την ίδια γκίνια. Δε γίνεται ο Θελάδες να μείνει ξανά χωρίς νίκη εντός και να καταφέρει να αναστήσει και την Αλαβές. Η ομάδα του στο φινάλε μετρά 6 σερί νίκες κόντρα στους Βάσκους.

Πρόταση πονταρίσματος

1 (-1 Α.Η.)
Απόδοση
1.97
Βαλένθια
Αλαβές
05/10
19:30
2 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 DNB
Απόδοση
1.86
Ουάντι Ντέγκλα
Ελ Ισμαιλί
05/10
18:30
0 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ