architecture.jpg

Μπόνους ένα διαμερισματάκι

18:39 | 24 Απρ 2019 3 min read
18:39 | 24/04/2019 3 min read
architecture.jpg

Κατά καιρούς έχω διαβάσει και ακούσει διάφορα πριμ να δίνονται σε ομάδες ως έξτρα κίνητρο για την κατάκτηση ενός στόχου. Αλλά διαμέρισμα 100 τετραγωνικών, σαν αυτό που δίνει (αν αληθεύει) ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ως έξτρα πριμ στους παίκτες του για την «κούπα» του κυπέλλου, δεν θυμάμαι να έχω ακούσει άλλη φορά. Ρε πρόεδρε, δεν κάνεις το πριμ καλύτερα σε ρευστό μην μπλέκουν τα παιδιά με τον ΕΝΦΙΑ;

Πέραν των οπαδών του Αστέρα Τρίπολης, υπάρχει ποδοσφαιράνθρωπος στη Ελλάδα που μπορεί να διανοηθεί τον ΠΑΟΚ να αποκλείεται από τον Αστέρα Τρίπολης; Μάλλον όχι. Το αυτό βέβαια ισχύει και τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία. Οι πάντες έχουν προδικάσει το ζευγάρι του τελικού και ότι επιχειρησιακό σχέδιο εκπονείτε από τους «σοφούς», είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ούτε και εγώ θα διαφωνήσω ωστόσο θα ήθελα το όλο θέμα να έχει αντιμετωπιστεί με περισσότερο σεβασμό και «τακτ», από έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, απέναντι σε Αστέρα και Λαμία. Τους άλλους τους αφήνω απέξω.

Ο ΠΑΟΚ δικαίως πανηγύρισε μέχρι μυελού οστέων το πρωτάθλημα που πήρε και καλά έκανε. Πήρε απόλυτα δίκαια το πρωτάθλημα διότι τερμάτισε πρώτος και κατά την άποψή μου, κάθε ομάδα στο κόσμο που τερματίζει πρώτη παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι «σανό» για αθεράπευτα πεινασμένους. Ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με την βαθμολογία, απόλυτα δίκαια επίσης είναι εκεί που είναι. Είχε μία ολόκληρη χρονιά να αλλάξει εντυπώσεις και θέση στη βαθμολογία αλλά δεν τα κατάφερε. Συνεπώς του αξίζει το «λούκι» που τραβάει.

Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεπορτάζ των ομάδων ξεκάθαρο. Ο πρωταθλητής είναι χωρίς Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο. Ο Αστέρας σε σχέση με το πρωτάθλημα έχει διαθέσιμους τους Ιγκλέσιας, και Πασαλίδη. Ο Μανιάς δε νομίζω να προλάβει την αναμέτρηση με όσα διαβάζω τούτη την ώρα.

Τι περιμένω στον επαναληπτικό; Περιμένω καταρχήν από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να δείξει την αμυντική σοβαρότητα και συνέπεια που έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα δέχτηκε κάτω από ένα γκολ μέσο όρο. Περιμένω ξανά την επιθετική δυστοκία του Αστέρα ο οποίος κατά μέσο όρο εντός έδρας είναι κάτω από ένα γκολ επίσης. Όταν σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα η στατιστική δίνει αυτά τα δεδομένα, δεν μπορώ να πιστεύω ότι θα ανατραπούν. Εξαιρέσεις σαφώς υπάρχουν αλλά εδώ δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν.

Αν κάποιος έχει ανάγκη να τρέξει παραπάνω στον αγώνα είναι προφανώς ο Αστέρας και όχι ο ΠΑΟΚ. Γεγονός που μπορεί να μεταφραστεί απλά, ότι οι κενοί χώροι που θα δημιουργηθούν, ενδεχομένως είναι προς όφελος των πρωταθλητών. Βέβαια δεν ξεχνώ ότι ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο έχει ήττες που δεν έχει στο πρωτάθλημα, ενώ με οριακή ήττα στο γκολ, προκρίνεται. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα χάσει. Ταυτόχρονα εκτιμώ ότι δεν θα ανοίξει και το σκορ. Δύο πιθανά συμβάντα που συνδυάζω και προσδοκώ.

Πρόταση πονταρίσματος

Χ2 & Under 2,5
Απόδοση
1.95
Αστέρας Τρίπολη.
Π.Α.Ο.Κ.
25/04
16:00
0 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ