Al-Zamalek-Team-FC.jpg

Σειρά της Ζαμάλεκ

23:32 | 02 Απρ 2019 2 min read
23:32 | 02/04/2019 2 min read
Al-Zamalek-Team-FC.jpg

Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, οι παίκτες της Αλ Άχλι κάνουν ντουζ καθώς μόλις τέλειωσε ο αγώνας τους στην Ιττιχάντ όπου νίκησαν με 2-0, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις. Αυτό σημαίνει ότι πέρασε στην πρώτη θέση, με ματς περισσότερο, ένα πόντο μπροστά από τη Ζαμάλεκ.

Η Ζαμάλεκ λοιπόν υποδέχεται την Σμούχα σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς που θα της επιτρέψει να πάρει ξανά  κεφάλι στη βαθμολογία. Προέρχεται από το ντέρμπι με την Αλ Άχλι που όπως ανέφερα χτες, τέλειωσε 0-0 σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που επηρέασε το παιχνίδι των δύο ομάδων. Προφανώς η νίκη είναι μονόδρομος σε ένα ματς που έχουν την απουσία του τιμωρημένου Hamid Ahadad (επιθ., 8/0) και του τραυματία Abdullah Gomaa (μέσος, 15/0).

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σμούχα κινδυνεύει με φουντάρισμα. Στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα με την Ουάντι Ντέγκλα του Τάκη Γκώνια, έχασε εντός έδρας με 3-2, αυξάνοντας το σερί ηττών της σε 5 αγώνες. Το κλίμα στην ομάδα περιγράφεται πλέον ως κακό, απόρροια και της ήττας, με πρωταγωνιστή ένα παίκτη (τον Bassem Morsi που ήταν στην ΑΕΛ) που έχει δοθεί δανεικός από τη Ζαμάλεκ και έγινε μαλλιά κουβάρια με τον προπονητή του. Στα 4 τελευταία ματς εκτός έχει δεχτεί 12 γκολ που κάτι σημαίνει για την αγωνιστική της κατάσταση.

Σύμφωνα με τα στατιστικά η Ζαμάλεκ βάζει 2,5 γκολ ανά αγώνα εντός και δέχεται 0,75, με το ποσοστό νικών της εντός να αγγίζει το 84%. Της αρέσει να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Η Σμούχα είναι στα 1.32 γκολ εκτός (πέρσι είχε 0.82), με την συνήθεια της στο σκοράρισμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκτιμώ ότι η Ζαμάλεκ αφενός μεν θα επανέλθει στις νίκες και στη πρώτη θέση και αφετέρου ότι μπορεί να καλύψει το χάντικαπ απέναντι σε μία ομάδα που πάει από το κακό στο χειρότερο.

Πρόταση πονταρίσματος

1 (-1.5 Α.Η.)
Απόδοση
1.80
Ζαμάλεκ
Σμούχα
03/04
20:00
1 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ