Μπορεί να υπάρχουν αρκετά ματσάκια σήμερα αλλά το κλικ δεν μου έγινε πουθενά. Συνεπώς σκάρωσα μία δυαδούλα χαμηλών απαιτήσεων μεν αλλά με προσδοκία κέρδους.
Ρωσία Α’ κατηγορία και Άρσεναλ Τούλα - Ούφα. Η γηπεδούχος Άρσεναλ Τούλα υποδέχεται το αγαπημένο μου «Ούφο», δηλαδή την Ούφα.
Το στατιστικό κομμάτι των γηπεδούχων δείχνει 2-2-1 επίδοση και περίπου 2 γκολ μέσο όρο εντός έδρας. Το αντίστοιχο των φιλοξενούμενων αλλά σε μόλις 3 ματς λέει 0-1-2 με 1-5 γκολ. Η προϊστορία είναι πάντως ανάμεικτη, με το «Ούφο» να έχει κάνει τα διπλά του.
Στις ειδήσεις δεν είδα κάτι το συνταρακτικό να επηρεάζει τίποτα συνεπώς θέλω να πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν τύχη για τον άσο αλλά με κάλυψη.
Ιταλία Α' κατηγορία και Τορίνο - Φροζινόνε. Διάλεξα το ματς για τον προφανή λόγο του Φροζινόνε που σκοράρει δύσκολα δηλαδή τι δύσκολα που εκτός έδρας το κοντέρ γράφει 0-9 και συνολικά 1-18. Τώρα θα πάει στο Τορίνο να αντιμετωπίσει τους εξαιρετικά γρήγορους Μπελότι και Τζάτζα.
Εντάξει το Τορίνο δεν είναι η σούπερ ομάδα να δεις να χαζέψεις αλλά την ποιότητα να κερδίσει αυτό το «καφενείο» την έχει.