PAOK_1_2_2017.jpg

Σούπερ Λιγκ και τα "μεγάλα"

15:09 | 01 Φεβ 2017 4 min read
15:09 | 01/02/2017 4 min read
PAOK_1_2_2017.jpg

Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-2-17Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο λοιπόν, τον μήνα της επανέναρξης των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου όμως έχουμε δρόμο. Ας ευχηθώ σε όλους καλό μήνα και ας πάμε στα παιχνίδια της ημέρας.

Κύπελλο Ελλάδας έχουμε, πρωτάθλημα έχουμε, και μαζί με εξ'αναβολής αναμετρήσεις το μενού γίνεται ελκυστικό. Η χθεσινή ημέρα για να είμαι ειλικρινής δεν θα μας έφερνε επιστροφές, οπότε η "αποχή" έκανε καλό! Σήμερα δεν έχει "αποχή" έχει τρία μονά, μια δυάδα και ένα σύστημα (τρίξι).

Ας τα δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες. Πρώτα στο παιχνίδι Ηρακλής - Κέρκυρα. Ενα τρομερά σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους που κάνουν την ύστατη προσπάθεια παραμονής. Αν και δείχνει σημάδια "ζωής" ο Ηρακλής δεν μπορούσα να ποντάρω στον άσο του 2.25. Προτιμώ σε απόδοση 2.25 να επιλέξω το Over 2 (σε περίπτωση που μπουν δύο γκολ έχουμε επιστροφή), σημείο το οποίο έχει χαθεί μόνο σε ένα από τα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή και συγκεκριμένα στο 0-1 από την Ξάνθη. Ολα τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του είχαν στη χειρότερη περίπτωση 2 γκολ. Αναμφίβολα τα σκορ δεν ανεβαίνουν πάνω από τα τρία γκολ, οπότε λογικά οι αποδόσεις είναι στο 2.20. Η κρισιμότητα του αγώνα θεωρώ πως είναι τέτοια που σε συνδυασμό με το ανέβασμα της Κέρκυρας τις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να μας δώσει τουλάχιστον 2 γκολ. Είναι τέτοιες οι σκοπιμότητες εξάλλου που θεωρώ πως το παιχνίδι μπορεί εύκολα να γίνει "ροντέο" και να βγει εκτός τακτικής.

Στον αγώνα Λάρισα - ΠΑΟΚ, επίσης δεν βρίσκω αξία στο 1.40 του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ιβιτς έχει αποκτήσει ψυχολογία με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα που έχει πάρει. Οι γηπεδούχοι αυτό το ματς το προσεγγίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα και όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για λόγους γοήτρου. Ηδη στην έδρα τους έχουν πάρει μεγάλα αποτελέσματα (νίκη με Ολυμπιακό, ισοπαλία με Παναθηναϊκό). Τον ρυθμό θεωρώ πως θα τον δώσει ο ΠΑΟΚ ωστόσο, ο οποίος το τελευταίο 10ημερο είναι "κεφάτος" δημιουργικά. Με τον Λεβαδειακό έβαλε εύκολα τρία γκολ, στα Γιάννινα έβαλε ένα αλλά θα μπορούσε και περισσότερα, ενώ στον Αγρίνιο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έκανε ευκαιρίες και σκόραρε. Θα πάρω το Over 2.25 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει που με τρία γκολ πληρωνόμαστε, με δύο γκολ χάνουμε το μισό μας ποντάρισμα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε τον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ έχει πάρει τον αέρα της Γουέστ Χαμ φέτος. Την έχει νικήσει  3-1 στο πρωτάθλημα εντός, την έχει νικήσει 5-0 στο Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο. Το πρώτο μου ποντάρισμα θα γίνει στο Over 3. Η Γουέστ Χαμ βρίσκει λύσεις στα τελευταία της παιχνίδια με 6 γκολ κόντρα σε Πάλας, Μίντλεσμπρο, ενώ μπροστά στο κοινό της είναι η 7η ομάδα σε τελικές προσπάθειες στην κατηγορία. Το αρχικό ντεφορμάρισμα στη σεζόν είχε ως αποτέλεσμα να δούμε αρκετά μικρά σκορ, αφού και ο Μπίλιτς πήγε για το αποτέλεσμα σε αρκετά ματς, αλλά πλέον βρίσκει ρυθμό. Υπάρχουν απουσίες βέβαια για διαφορετικούς λόγους (Παγιέ, Ογκμπόνα), αλλά θεωρώ πως μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ. Από εκεί και πέρα θα επιλέξω και το σημείο του άσου με κάλυψη στο dnb. Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε 4 γκολ για να πληρωθούμε. Σε περίπτωση που μπουν 3 έχουμε επιστροφή (παρακάτω εννοείται χάνουμε).

Η μοναδική δυάδα που κάνω σήμερα είναι με Λιντς και Φιορεντίνα. Δύο σημεία που "φωνάζουν", αλλά ότι "φωνάζει" το φοβάμαι. Τα βάζω λοιπόν σε δυάδα με μικρότερο ποντάρισμα.  Τέλος θα ποντάρω και σε ένα σύστημα στις αποδόσεις που θεωρώ πως υπάρχει αξία. Η Μίλγουολ στο 1.60 πληρώνει μάλλον την πρόκρισή της στο Κύπελλο επί της Γουότφορντ, διαφορετικά δεν υπάρχει εξήγηση για τόσο χαμηλή απόδοση. Και μπορεί να έχει δυνατή έδρα, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως και η Γουόλσολ στο φετινό πρωτάθλημα έχει μόλις δύο βαθμούς λιγότερους και εκτός έδρας έχει χάσει μόνο τα 4 από τα 14 παιχνίδια της. Στο 4.15 με κάλυψη επιστροφής στην ισοπαλία θα πάρω το διπλό.  Για τη Γουέστ Χαμ πάνω κάτω τα είπαμε. Εχει επιθετικό ρυθμό και κίνητρο. Η Σίτι θέλω να φτάσει στην 4η θέση με διπλό και να μειώσει στους 10 από την κορυφή, αλλά ο βαθμός δυσκολίας των εκτός  έδρας αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ είναι τέτοιος που δεν με πείθει το 1.53. Τέλος κρατάω και την Μπουρκίνα Φάσο, που μια χαρά τα πάει μέχρι τώρα ως αουτσάιντερ. Σε παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ, θα την βάλω στο σύστημά μου.

Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους.

Πρόταση πονταρίσματος

2 dnb (4.25)
Μίλγουολ
Γουόλσολ
01/02
21:45
0 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
2 (1.93)
Πεσκάρα
Φιορεντίνα
01/02
21:45
1 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Over 3
Απόδοση
1.95
Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Σίτι
01/02
21:45
0 4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Over 2.25
Απόδοση
2.00
Λάρισα
ΠΑΟΚ
01/02
19:30
0 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Over 2
Απόδοση
2.20
Ηρακλής
Κέρκυρα
01/02
17:15
0 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ