Δύσκολη και περίεργη εβδομάδα ξεκίνησε όχι τόσο στοιχηματικά όσο με όλα όσα γίνονται γύρω μας και τα οποία δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Προσοχή λοιπόν, σύνεση, ψυχραιμία, wash your hands που λένε και στο χωριό μου και πάμε για τις σημερινές δυάδες βγαλμένες από το Champions League και τους 2ους αγώνες της φάσης των «16».
Πρώτη δυάδα από το ματς της τουρκικής Μπαντιρμά με την τσεχική Νίμπουρκ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει σημαντικά κομμάτια του παζλ, κυρίως Αμερικανούς, λόγω της οικονομικής στενότητας αλλά διαθέτουν πολλούς ταλαντούχους Τούρκους. Θεωρώ ότι η Νίμπουρκ όπως και στο 1ο ματς θα νικήσει εύκολα, ο ρυθμός και το σκορ θα ανοίξει και η Μπαντιρμά θα ξεπεράσει τους 70,5 πόντους (στο 1.90). Μαζί θα βάλω ένα ειδικό παίκτη από το Λιετκαμπέλις-Σαραγόσα και το under 12,5 (στο 1.87) του Αμερικανού DJ Σίλεϊ της Σαραγόσα, ο οποίος εσχάτως έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται σημαντικά. Συνολική απόδοση στο 3.55.
Δεύτερη δυάδα με αρχή από το ματς της ΑΕΚ στη Βόννη. Η «βασίλισσα» δεν θα παρουσιαστεί τόσο αφελής αμυντικά όσο στο πρώτο ματς. Με ομάδες κατώτερης δυναμικότητας εκτός έδρας συνήθως είναι προσεκτική από την αρχή για να μην δώσει δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει θάρρος. Θεωρώ υψηλό το line των πόντων στους 164,5 και θα προτιμήσω το under (στο 1.90) και μαζί θα ποντάρω στο under 11,5 πόντοι του Αμερικανού φόργουορντ της Τενερίφης, Άαρον Ουάιτ, στον εκτός έδρας αγώνα με την Οστάνδη (στο 1.87), αφού ο Ουάιτ είναι περισσότερο ρολίστας ψηλός, με έμφαση στα αμυντικά καθήκοντα. Συνολική απόδοση στο 3.55 και εδώ.