Πλούσιο το απουσιολόγιο σήμερα για τις ομάδες που θα αγωνιστούν το βράδυ στην Ευρωλίγκα και αυξημένες οι προτάσεις μας όσον αφορά στα ειδικά στοιχήματα παικτών αφού θυμίσουμε ότι τις προτάσεις για τους αγώνες θα τις βρείτε στις αναλύσεις μαζί με όλα τα τελευταία νέα, τους απόντες και τη φόρμα των ομάδων.
Πρώτη επιλογή από ένα διπλό στοίχημα στο 2.40 με το δίδυμο-φωτιά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Μάικ Τζέιμς και Ντάνιελ Χάκετ. Οι οποίοι ήταν όλα τα λεφτά (ειδικά ο δεύτερος) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Το παιχνίδι τους στηρίζεται και στο τρίποντο οπότε το να βάλει 2 τρίποντα ο Τζέιμς και ένα ο Χάκετ θεωρώ πως είναι πολύ πιθανό και θα το τιμήσω δεόντως.
Από εκεί και πέρα δύο δυάδες ως συνήθως στηριζόμενες στους απόντες. Πρώτη με τον Γιάνις Τίμα της Χίμκι, ο οποίος, απουσία του αρχισκόρερ της ομάδας του Αλεξέι Σβεντ, θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις επιθετικά. Το line είναι υψηλό στους 16,5 πόντους αλλά τόσους είχε βάλει στο 1ο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρ όπου επίσης δεν είχε παίξει ο Σβεντ. Μαζί θα βάλω το over 6,5 ριμπάουντ του Βάλτερ Ταβάρες στον αγώνα της Ρεάλ με τη Βιλερμπάν. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο κόντρα σε ομάδες με κλασσικούς σέντερ όπως η ASVEL με τους Τζεκίρι και Πέιν παίζει πολύ, ενώ θυμίζω θα απουσιάσουν οι εξαιρετικοί ριμπάουντερ της «βασίλισσας» Ράντολφ και Ντεκ. Συνολική απόδοση στο 3.50.
Δεύτερη δυάδα ποντάροντας στον φορμαρισμένο αμυντικά Γερμανό φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιοχάνες Φόιχτμαν, ο οποίος μετράει τρία σερί ματς με μία τάπα και το over 0,5 κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι στο 2.15. Όχι και δύσκολο για παίκτη με ύψος 2μ.11 να κάνει μία τάπα. Μαζί θα επιμείνω στον Ισλανδό γκαρντ της Άλμπα, Μάρτιν Χέρμανσον και στο over 10,5 στους πόντους απουσία του βασικού γκαρντ Πέιτον Σίβα, αφού ο αγαπημένος μου Μάρτιν στα δύο τελευταία ματς έχει 16 και 17 πόντους. Συνολική απόδοση στο 4.02.